Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Hmm..simdi ben dotada cok iyiyim desem..sizi patak kute dovmek istiyorum desem ne yapmam gerekir ufaktan aciklarmisiniz..ama ben ole clana falan girmiycem..arasira gelir tokarlarim diye dusunuyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'in kapalı olduğu süre zarfı içinde bizde kendimizi geliştirdik. Dynamick hatırlar belki, sunucuda seth- nicki ile oynuyorum. Bir ara [SndK]Laths idim ama klan olunca millet oyunumuza girmiyordu :P.

Şimdi seth-, kalpazan-, pompei-, napalm-, thule-, grvspwn- gibi güçlü kadromuzla meydan okuyoruz herkese :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

walla su OSS'ye hazırlanma zarfında ben ve arkadaslarıma birer kurtarıcı olmustur DOTA...
okuldan kacıp sabahtan dersane baslayana kadar oynadıgımız bir oyun olarak yazın da buyuk bir zevkle oynayacagız...
wow alabilirsek ama DOTA nın da pabucu dama atılacak:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...