Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dayyt olm ne muhalefetsin yahu bi öncü olup başlattık olayı madem öyle devam ettirseniz ne olur ki cok zor bişide degil hani zahmetli fln olsa sallamıcam.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Asi gençlik.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 söyleyin were ve dyna. aranızda ne var? forumun $u son saatlerinde açıklayın herkese de rahatlayın.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 fordcus, kazandık :). Çıkmana laf etti karşı takım ama söyledik biz nedenini falan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 süfer zaman geçti be dotada halan daha devam yakında turnuva düzenlicem pati üyesi olup pvpgn de dota oynayanlar arasında olacak werewolf gibi nooblar katılmak istiyorlarsa az calıssınnar pls babs kenks g3nks[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hmm..simdi ben dotada cok iyiyim desem..sizi patak kute dovmek istiyorum desem ne yapmam gerekir ufaktan aciklarmisiniz..ama ben ole clana falan girmiycem..arasira gelir tokarlarim diye dusunuyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 guzel:P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dragon buyur bekleris herkese yerimiz var ;)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paticik'in kapalı olduğu süre zarfı içinde bizde kendimizi geliştirdik. Dynamick hatırlar belki, sunucuda seth- nicki ile oynuyorum. Bir ara [SndK]Laths idim ama klan olunca millet oyunumuza girmiyordu :P. Şimdi seth-, kalpazan-, pompei-, napalm-, thule-, grvspwn- gibi güçlü kadromuzla meydan okuyoruz herkese :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 PVPGN açıldı mı?[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 açıldı diyo forumda[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 açıldı açıldı kapışırız bi ara :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 vallaha wow cd si gelsin bende geliyom :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 wow deıl kı bu battlenet.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kalp kırarım bu oyunda[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hayırlı olsun clanınız.Beni chieftan veya shaman yapıcaksenız clana gelirim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende geliceöm :( zaten sadece dota onyuorum orda ama 6.0lardan kucakrsanız gelyim 5.84 kotu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 5.84c kurucaz zaten cogumuz onu oynuyor 6 oynayanlar illaki zamanında 5.84c de oynadılar cok zorlamasa gerek ha istemeyeni zorla tutmayız hehe[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 walla su OSS'ye hazırlanma zarfında ben ve arkadaslarıma birer kurtarıcı olmustur DOTA... okuldan kacıp sabahtan dersane baslayana kadar oynadıgımız bir oyun olarak yazın da buyuk bir zevkle oynayacagız... wow alabilirsek ama DOTA nın da pabucu dama atılacak:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Sphere, 26 Mayıs 2005 10:32 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun clanınız.Beni chieftan veya shaman yapıcaksenız clana gelirim :))) Clan yok, sadece nickte yazıyor G3NK diye.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: -Mix-, 26 Mayıs 2005 01:16 tarihinde demiş ki: kalp kırarım bu oyunda benim kalbimi kırma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 clanıda oluşturucam az kaldı tatile girdim artık yaparız bu hafta :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Turnuva ne zaman? ben de varim gerçi adimin basinda g3nk yok ama...[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İsme gerek yok abi, gel kapışalım :) Adeks'te kapışamadık diye içimde bir ukte kaldı zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ehehe kapisiriz da esasinda bu oyunda teketek kapismak die birsey yok. Takim oyunu ön planda.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar