Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Gece ilginç bir oyun oldu

kubilayhan ve evet nickli 2 eleman -dm -ar yapıcaz 2 vs 5 yapan var mı dediler

onlar 2 rakip 5 kişi olucakmış baya bir müddet sonra baktık oyun acan yok tmm dedik girdik

oyun baslarken bizden 1 kişi düştü 2-4 oldu

adamlara gelen hero yu begenmediklerinden mi bilmiyorum oyun basında artislilk yaparak alın bir kere bilerek ölücem size sonra hiç kesemedik demeyin dediler
herif geldi öldü
sonra hero değiştirdi rikimaru yu aldı
diğer elemanda da panda vardı onu değiştirdi ursa warioru aldı

rikimaru biraz arka planda durdu atak verdi dalmadı geri kaçtı derken lvl 3 oldu sonra bana vurmak için daldıgında (ben svenim) bir baktım 150-200 koyuyo paso
zor kaçtım adama tıkladım ne göriyim?

2 tane butterfly 2 heart of tarrasque boots travel

lvl 3 rikimaruda 25k lık item var

bizim adamları çatır çutur kesti bi ben ölmedim hiç, hali ile canı 2300 bir rikimaru yu da öldüremedim derken bizim 2 eleman daha cıktı 2-2 kaldık
ursa warrior riki lvl 8 olduktan sonra cıktı basedne bize dalmaya basladı adam lvl1 3 tane hart tarrasque 2 tane butterfly yapmış canı 3200
bizim diğer elemanda cıktı oyundan hali ile
heriflerin tek yaptıgı ego tatmini ne cıkıyonus yemedimi noobsunuz vb
uo tayfası dadanmış bariz

şimdi bilen var mı bu olayı nasıl yapılıyor
oyun basında adamlarda toplam 50k lık item vardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah hile yapılabiliyor mu ya oyunda?
E o zaman çok kötü biri çaktırmadan yaparsa ne olacak?
Bunlar malmış belli etmişler de böyle zamana yayarak çaktırmadan item alırlarsa ne olacak?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

D-Day olsaymış keşke =)
Neyse ben Dotada çok iyi değilim.Galiba sık sık tek başıma oynamam gerekioki öğreneym.Biraz öğrenince elbetteki girmek isterim..Recipe olayı fln biraz karışık.Kasmam gerekecekde neyse.

Bide bir sorum olacak odunu nasıl yapıorsunuz?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Sosyal ağlarda paylaş

Oduna gerek yok.
Odun gerektiren recipeler aslında bedava. Itemları topladıktan sonra birleştiklerini görürsün.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
W3r3wolf, 25 Şubat 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Dupe bugı vardı galiba Dyna.

diablo1 de dupe bugi kralıydım hemen bulurum ozm dotada ehe az uraşayım

dota 6.0 da odun gerektiren herolar fln var bu arada değişiklikleri fln okudum mesela yurnero ile lich odun gerektiricekmiş tekrar spawn olurken[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Itemları çoğaltıyorsun, satıyorsun, en baba itemları alıyorsun.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Demin bi oyun yaptık werewolf ve Fizban da oynadı. Bi ara oyunu bırakıp sırf birbirleriyle yazışmalarını izledim koptum gülmekten. Ahanda örnek:

-Lan fiz görünme olm
-Atsana wardı ya
- ya salak mana mı var
- tatmin oldun mu kız (bunu çözemedim)

Ahaha çok komikti ya sürekli dalaştılar birbiriyle bi de fizban mızmızları vardı:

-Ne zaman bitcek oyun?
-Hadi bitsin artık be
-Karnım acıktı...

haha çok yaşayın emi[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...