Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Gece ilginç bir oyun oldu kubilayhan ve evet nickli 2 eleman -dm -ar yapıcaz 2 vs 5 yapan var mı dediler onlar 2 rakip 5 kişi olucakmış baya bir müddet sonra baktık oyun acan yok tmm dedik girdik oyun baslarken bizden 1 kişi düştü 2-4 oldu adamlara gelen hero yu begenmediklerinden mi bilmiyorum oyun basında artislilk yaparak alın bir kere bilerek ölücem size sonra hiç kesemedik demeyin dediler herif geldi öldü sonra hero değiştirdi rikimaru yu aldı diğer elemanda da panda vardı onu değiştirdi ursa warioru aldı rikimaru biraz arka planda durdu atak verdi dalmadı geri kaçtı derken lvl 3 oldu sonra bana vurmak için daldıgında (ben svenim) bir baktım 150-200 koyuyo paso zor kaçtım adama tıkladım ne göriyim? 2 tane butterfly 2 heart of tarrasque boots travel lvl 3 rikimaruda 25k lık item var bizim adamları çatır çutur kesti bi ben ölmedim hiç, hali ile canı 2300 bir rikimaru yu da öldüremedim derken bizim 2 eleman daha cıktı 2-2 kaldık ursa warrior riki lvl 8 olduktan sonra cıktı basedne bize dalmaya basladı adam lvl1 3 tane hart tarrasque 2 tane butterfly yapmış canı 3200 bizim diğer elemanda cıktı oyundan hali ile heriflerin tek yaptıgı ego tatmini ne cıkıyonus yemedimi noobsunuz vb uo tayfası dadanmış bariz şimdi bilen var mı bu olayı nasıl yapılıyor oyun basında adamlarda toplam 50k lık item vardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Dupe bugı vardı galiba Dyna.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Allah allah hile yapılabiliyor mu ya oyunda? E o zaman çok kötü biri çaktırmadan yaparsa ne olacak? Bunlar malmış belli etmişler de böyle zamana yayarak çaktırmadan item alırlarsa ne olacak?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 D-Day olsaymış keşke =) Neyse ben Dotada çok iyi değilim.Galiba sık sık tek başıma oynamam gerekioki öğreneym.Biraz öğrenince elbetteki girmek isterim..Recipe olayı fln biraz karışık.Kasmam gerekecekde neyse. Bide bir sorum olacak odunu nasıl yapıorsunuz?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Oduna gerek yok. Odun gerektiren recipeler aslında bedava. Itemları topladıktan sonra birleştiklerini görürsün.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Valla yapılan bu hileler oyunun bok eder bu tipleri ıp den banlama falan yapsalar iyi olur ne zevki kaldı yada ne zevk alıyolar uo da da zaten yapanlar silik tipler burayada dadanmasalar..[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: W3r3wolf, 25 Şubat 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Dupe bugı vardı galiba Dyna. diablo1 de dupe bugi kralıydım hemen bulurum ozm dotada ehe az uraşayım dota 6.0 da odun gerektiren herolar fln var bu arada değişiklikleri fln okudum mesela yurnero ile lich odun gerektiricekmiş tekrar spawn olurken[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 volfiedle oynarken baglantım gitti of :( süperdi eziyorduk ta.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pardon dupe bugı ne?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Itemları çoğaltıyorsun, satıyorsun, en baba itemları alıyorsun.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 mesela 5.64de rig of regeneration mu ne sarı renkli bi yüzük vardı onu inventoryde farklı slotlara atarak çoğaltabiliyodunuz.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla bilenler kendine saklasın oyunun suyu cıkar herkes hile yaprsa en iyyi hile yapan kazanır odlu böle[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu bugı bulan kişi ister istemez kesin uygular off yaa. (şahsen ben bulsam dayanamam uygularım ufak ufak kimse de anlamaz yani)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Truwan listeye yazıyorum adını. :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben valla iyi oynarım güzel oynarımda kafam hiç basmaz hinliklere hayatta bulamam ben bu bugı:) bi de down battlenet:([signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 patlak şuan.s[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yok mu kimse?[signature][hline]Cultist of Lagchecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben giriyorum. Diğer arkadaşları da beklerim :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 giridm servera nick bengeldim whisperlayın cıkmıcak adam aranıyor[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Of. Giriyorum. Erhan sen de gel.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Demin bi oyun yaptık werewolf ve Fizban da oynadı. Bi ara oyunu bırakıp sırf birbirleriyle yazışmalarını izledim koptum gülmekten. Ahanda örnek: -Lan fiz görünme olm -Atsana wardı ya - ya salak mana mı var - tatmin oldun mu kız (bunu çözemedim) Ahaha çok komikti ya sürekli dalaştılar birbiriyle bi de fizban mızmızları vardı: -Ne zaman bitcek oyun? -Hadi bitsin artık be -Karnım acıktı... haha çok yaşayın emi[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 g3nkizim diyoruz biz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bi oncekı sayfada dedıgın 2 vs 5 olaydakı aamlar "DM" diye bi guılddemıydı ?[signature][hline]Shaem 1 hafta sonraya satılık wow eu paketi.fiyat 60 mılyon. ilgilenenler pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sadece nickname biliyorum guilde bakmadım nicklerinde baska bişi yoktu ama[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya ladder yapsanız olmazmı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar