fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 vallaha dota da g3nkler olmasa hayatta girmem. çünkü çok berbat bi oyuncu kitlesi var orada. onun için wow oynamak daha iyidir. en azından kendi kendine bişeyler yapabiliyorsun, milletin ağız kokusunla uğraşmıyorsun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi sakaryaya bi gidim ben inş kurucam su sylveria nın serverını toplarız kalite oyuncuları fln da sc gibi onuda yayarız mis olur mis kendi serverımızın admini oldukmu gerisi kolay :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geldim şu anda girin takılalım gençlik hadin[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 1-2 saat sonra teytey ile birlikte giricez. inşallah birilerini bulabiliriz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaw bu clan ne ıstır bı faydası awantajı _? bıde clanın ozel chat pen ceresı warmı warsda nerde ben de bıseler basarmak ıstıyorum bırlık tye eger tabı sızı bulabılırsem :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 maksat eğlence[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oyun açabilecek kimse yokmu? 256 adsl yada 512 filan.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geliyorum az sonra acarım ben[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zagadan sonra ordayım insallah daha oncede gelebilirim[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende giricem ama ne yazikki eurobattle.net göçmüş. bekliyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geldiinde açalım 5-5 yaptık 1. oldum ehau 10-2 viper geldi :P oynayanlarda noob degildi ama sevmiyom ben viperi dedigim halde nzm bu gelse hep kazanıyom hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geldi beyler damlayın :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 GG :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 osurarak oldurdum! evet dota bir ilk topragın altına giren arkadasi osurarak oldurum yaklasık 2 gun oldu hala etkısındeym bunun :D o kendını bılıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 osurmak? butcherın su etrafa damag ekoyma olayı mı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 pazar günü okadar cok quiter oluyor ki nefret ettim resmen listeme 10 kişi fln eklendi rahatlıkla tanıdık adamda azdı bugün en sevmediim şu ağaç hero ile bile 1. olup 11-2 frag tutturdum ya nooblardan illallah geldi hiçbi büyüsünü kullanmadan bi ultisi ve lvl atladıkça sırf statsa vererek gittim hehe itemde yok lol[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kanaldamısınız şu an ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yarım saat önce oyundaydım. goblin techies geldi inanılmaz eğlendim. oyunun en eğlenceli kahramanı. bu arada gece oynayacaklar varsa belli bir saatte toplanalım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya oyundan cıkan adamlar aslında belli.belli sure sonra hepsini hemen anlıorsunuz.tabi arada cıkmayan admlarında baglantı vs gidiyor da o da normal bise tabi :d bosunamı tanıdıklarla oynuoz hep.zaten bos oldugumuz anlarda falan oynarız yine. gece herhalde olurum yani buyuk bir ihtimal ile southpark arası bi oynamam o kadar[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kontrol ediyorum ben baglantısı mı gitmiş oyunu mu göçmüş yoksa bilerek mi cıkmış ona göre ekliyorum listeme elalem nası kontrol ediyosun ki gibisinden böyle şüpheci sorular soruyorda ki sizde soracaksınız allah bilir hehe az yaratıcılık arkadaşlar chat ekranında /ping nickname yazın adam oyundan cıktıgı an oyun göçmüş baglantı gitmiş ise pinge cevap vermez cevap geliyorsa batle.net e baglıdır hala cıkmıştır baris ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkada$lar ps'de yeni bi oyuna sardıgım için bi kac gündür satıyorum sizi. eh kusura bakmayın.en kısa zamanda dönücem kısmetse =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Potansiyel Quiter yada Noobları anlamak v1.0 (2 senelik deneyimimle).İsterseniz sizde ekyelebilirsiniz. 1-nikini CAPS le yazanlar 2-devamlı "gogogo" yazanlar 3-"/finger nick" yazdığınızda accountu yeni olanlar 4-"/p" yada"/finger nick" yazdığınızda name smurf kullandığını tespit ettiğiniz kişiler 5-küfürbazlar 6-kendini "pro gamer" diye takdim edenler 7-Mapi download edenler 8-renkli nikle girenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 peki oyun başında düşersem nolur? bi de bunun sebebi ne?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 9- devamlı olarak all'dan takım arkadaşlarını şikayet edenler. anlamsız.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Fegro, 13 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Potansiyel Quiter yada Noobları anlamak v1.0 (2 senelik deneyimimle).İsterseniz sizde ekyelebilirsiniz. 1-nikini CAPS le yazanlar 2-devamlı "gogogo" yazanlar 3-"/finger nick" yazdığınızda accountu yeni olanlar 4-"/p" yada"/finger nick" yazdığınızda name smurf kullandığını tespit ettiğiniz kişiler 5-küfürbazlar 6-kendini "pro gamer" diye takdim edenler 7-Mapi download edenler 8-renkli nikle girenler heauh v1.1 dort gozle bekliom da bende kufur ederim simdi ben quiterlardanmıyım[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar