allf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adım allf arkads olarak kaydedın beraber mac yapalım uyarım herkese sen sakrak olur :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Lyrent, 08 Şubat 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Beğenmedi adam oyunumuzu haha. 1 kere ölmem bana çok koydu. :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 uleyn bişi beceripte bi oyun açamadınız bende oynayacaktım böhhühüh :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 acmak üzereyim gelen gelsin 5 dk içinde gelmeyen giremes :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kabloda ki bağlantı da sorun çıkmasından dolayı yanlışlıkla oyundan çıkan ev arkadaşıma quitter denmesi de çok ilginç oldu. bize değilde başkasına inanılmasıda ilginç.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Senmiydin o kişi :) quiter diyor herkes ama ben arkadaşın diye birşey demedim oky oluyo arada öyle sorun da baglantıda sorun vrdı ondan cıktı dense -eğer dendi ise duymadım- ozm bişi demeslerdi de sende kabul edersin ki o oyunda cok dengesiz tipler de vardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Servera bak yarabbim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 server geldi açıyorum oyunu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dyna söyledim ya başka ben oky diye. :) neyse biliyorsun işte herifler en ufak şeyde quitter diye bağırışmaya başlıyorlar. bir sorun oldu ondan çıkmıştı ama işte hareretli arkadaşlara bunu anlatamıyorsun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abı bana dota demeyın ya psıkolojım bozuldu gunun 24 saatı 10 tane dota war serwerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hala devam ediyor benim sorunum. Oyuna girince ekranı göremeden düşüyorum. Kendim tek kişilik oynayınca sorun çıkmıyor. Dota'dan başka maplere sorunsuz girebiliyorum. Mapi 2-3 kez yeniden çektim, firewall kapadım, reinstall ettim bana mısın demedi. Bir çare lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Lyrent havada bulut sen bu işi unut :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Unutmam abi çözücem Kopma yüzdesi bayağı azaldı, %80'ine giriyorum oyunların. Hala devam ama az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 heh sen bu azimle başar oyunu harbi helal ozm :) amma bıkmas usanmaz adammışsın he :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben ve 3 arkadaşımda servera dahil olduk :). Dün DOTA oynamaya başladım. Yalnız millet yapmadığını bırakmıyor, n00b diip laf sokandan oyundan çıkana kadar onlarca tip var. Millet çok çabuk level atlıyor ya. Oyunda milletten copy/paste yapıyorum resmen. Bakıyorum itemlere, aynısını alıyorum ama yinede çok çabuk gelişiyorlar falan. 2 katım oluyorlar kısa zamanda. Ama öğrenicem!!! Azimliyim! Öğrenip bana n00b diyenlere çakıcam teker teker. :P Nick'im Laths[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesela.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dinamik sen wc 3 teki battle net ten dinamikmisin hatirladinmi beni ? minas thrith turkish versiyonu yapanim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar eurobattle.netten indirdim dediginiz olayı ama acc alamadım.zaten bttle nette acc var.bahsettiginiz dota allstar mı.oyleyse zaten oynuyorum ben o oyunu.ama daha eglenceli bi dolu oyun var customda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: LathspeLL, 09 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki: Ben ve 3 arkadaşımda servera dahil olduk :). Dün DOTA oynamaya başladım. Yalnız millet yapmadığını bırakmıyor, n00b diip laf sokandan oyundan çıkana kadar onlarca tip var. Millet çok çabuk level atlıyor ya. Oyunda milletten copy/paste yapıyorum resmen. Bakıyorum itemlere, aynısını alıyorum ama yinede çok çabuk gelişiyorlar falan. 2 katım oluyorlar kısa zamanda. Ama öğrenicem!!! Azimliyim! Öğrenip bana n00b diyenlere çakıcam teker teker. :P Nick'im Laths Bir zamanlar noob ama gururlu bir Lathspell vardı şimdi o noob olan ben tüm dota herolarının sahibiyim nihahahahaha.....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Açtığım oyunlarda artık türkleri direk atıyorum.O kadar çok gereksiz konuşma bağrışma varki gına getiriyorlar.Yabancılar daha iyi gerçekten.Şuna benzer diyaloglar; -Soldan ben tek gidicem , lütfen.. -Ya biri bana claymore alsın alooo.. -Orta kuleyi yıkın haydieeee... -Öle ölünürmü be frag veriyosun... -Rikimaruyu ben seççem hooooop... -Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun (AR yazıyo başında dev gibi) ayrıca bilimum küfür vs...direk kick , ban sebebi. Herkezi aynı kefeye koymuyorum hatta paticiktekiler böyle değildir eminim ama gerçekten çoğunluk bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tanıdıklarla oynamak lazım zaten[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Peki beyler odun'u nasıl elde ediyoruz oyunda?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Jarlaxle, 09 Şubat 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Açtığım oyunlarda artık türkleri direk atıyorum.O kadar çok gereksiz konuşma bağrışma varki gına getiriyorlar.Yabancılar daha iyi gerçekten.Şuna benzer diyaloglar; -Soldan ben tek gidicem , lütfen.. -Ya biri bana claymore alsın alooo.. -Orta kuleyi yıkın haydieeee... -Öle ölünürmü be frag veriyosun... -Rikimaruyu ben seççem hooooop... -Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun (AR yazıyo başında dev gibi) ayrıca bilimum küfür vs...direk kick , ban sebebi. Herkezi aynı kefeye koymuyorum hatta paticiktekiler böyle değildir eminim ama gerçekten çoğunluk bu durumda. Yanlız o gereksiz dedigin konusmalar cok gerekli soldan tek gidicem: erken lvl kasmam lzm ki cok güçlü hale geleyim rakibi kolay alt edeyim / ben rangedim rakip melee gelirse ezerim lvl kastırmam ve takımımızda ranged coksa bu takım için sorun da olmaz demek ya biri bana claymore alsın alow: biraz beleşçilik ama takım için çabalayıp kill yapmadan takımından birisi rakibin heroyu öldürsün diye kendini feda etmişse öyle kişiler hiç para kasamaz arada alıcaksın ki sevaba giresin :) Orta kuleyi yıkın: kuleleri yıkacaksın ki creepler rakibin base e kadar girmende sana oldukça faydalı olsun ve heroların kaçış aralıgını daraltasın, birlik olup kule yıkmak cok daha kolay oldugundan öyle bir çağrıda bulunuyorlar rikimaru yu ben seççem hooop: rikimaru güzel oynatıldıgında team kill çekebilen naçizane bir hero dur ama iyi oynatamadıgında da kill sayısı az olur ve creepleri kesmekte bir faydasıda pek olmadıgından takım için bir handikap olucaktır. bu nedenle çok önemlidir. oyunu baştan kaybeder veya kazanırsınız. bu yüzden rikimaru yu ap iken seçen kişi cok iyi oynatmalıdır. Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun arkadaşının girmesi tanımadık birisinden daha iyidir , quiter cok var, oynadıkça görüceksin ve oyun zevkini mahfediyorlar. dün birisini hemde bone clinkz i, zeus um la peş peşe 3 kere öldürdüm dirke ıcktı oyundan mesut diye birisi vardı 1 kere öldü sonra bizim takımdan bikaç kişinin canı 20 ken kaçmışlar, kesemedi başladı küfür etmeye susturamadık oyunu kapadık Türkler le yabancılar farklı degil hatta izlenimlerime göre yabancılarda cok daha salak kişiler var Açtıgım oyunların başlıgı dota FOR TURKS =0= giren yabancıların %80 peru %15 bra geriside diger ulkeler serbian dan girenler turk sux deyip bilimum küfür ederler oyuna nzm karambole bir yabancı girmiş olsa quiterlık yapar istisnasız ama bugune kadar 5 kere tanık oldum hepsi cıktı yabancıların 400-500 pingi ile takılarak oynayacagına adam gibi oynayan türkleri keşfetmeye bak cok daha zevkli[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Odun olayı yokmuş, ok... :D[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çözmüş bulunuyorum. Sakinim.. OHAHAHA ÇÖZDÜM LAN HAHAHA. *!öhm..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar