Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
Lyrent, 08 Şubat 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
Beğenmedi adam oyunumuzu haha.

1 kere ölmem bana çok koydu. :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Senmiydin o kişi :)
quiter diyor herkes ama ben arkadaşın diye birşey demedim oky

oluyo arada öyle sorun da baglantıda sorun vrdı ondan cıktı dense
-eğer dendi ise duymadım-
ozm bişi demeslerdi de sende kabul edersin ki o oyunda cok dengesiz tipler de vardı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Hala devam ediyor benim sorunum.

Oyuna girince ekranı göremeden düşüyorum. Kendim tek kişilik oynayınca sorun çıkmıyor. Dota'dan başka maplere sorunsuz girebiliyorum.

Mapi 2-3 kez yeniden çektim, firewall kapadım, reinstall ettim bana mısın demedi. Bir çare lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve 3 arkadaşımda servera dahil olduk :). Dün DOTA oynamaya başladım. Yalnız millet yapmadığını bırakmıyor, n00b diip laf sokandan oyundan çıkana kadar onlarca tip var.

Millet çok çabuk level atlıyor ya. Oyunda milletten copy/paste yapıyorum resmen. Bakıyorum itemlere, aynısını alıyorum ama yinede çok çabuk gelişiyorlar falan. 2 katım oluyorlar kısa zamanda.

Ama öğrenicem!!! Azimliyim! Öğrenip bana n00b diyenlere çakıcam teker teker. :P

Nick'im Laths[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 09 Şubat 2005 04:27 tarihinde demiş ki:
Ben ve 3 arkadaşımda servera dahil olduk :). Dün DOTA oynamaya başladım. Yalnız millet yapmadığını bırakmıyor, n00b diip laf sokandan oyundan çıkana kadar onlarca tip var.

Millet çok çabuk level atlıyor ya. Oyunda milletten copy/paste yapıyorum resmen. Bakıyorum itemlere, aynısını alıyorum ama yinede çok çabuk gelişiyorlar falan. 2 katım oluyorlar kısa zamanda.

Ama öğrenicem!!! Azimliyim! Öğrenip bana n00b diyenlere çakıcam teker teker. :P

Nick'im Laths

Bir zamanlar noob ama gururlu bir Lathspell vardı şimdi o noob olan ben tüm dota herolarının sahibiyim nihahahahaha.....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

Açtığım oyunlarda artık türkleri direk atıyorum.O kadar çok gereksiz konuşma bağrışma varki gına getiriyorlar.Yabancılar daha iyi gerçekten.Şuna benzer diyaloglar;

-Soldan ben tek gidicem , lütfen..
-Ya biri bana claymore alsın alooo..
-Orta kuleyi yıkın haydieeee...
-Öle ölünürmü be frag veriyosun...
-Rikimaruyu ben seççem hooooop...
-Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun (AR yazıyo başında dev gibi)

ayrıca bilimum küfür vs...direk kick , ban sebebi.
Herkezi aynı kefeye koymuyorum hatta paticiktekiler böyle değildir eminim ama gerçekten çoğunluk bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Jarlaxle, 09 Şubat 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Açtığım oyunlarda artık türkleri direk atıyorum.O kadar çok gereksiz konuşma bağrışma varki gına getiriyorlar.Yabancılar daha iyi gerçekten.Şuna benzer diyaloglar;

-Soldan ben tek gidicem , lütfen..
-Ya biri bana claymore alsın alooo..
-Orta kuleyi yıkın haydieeee...
-Öle ölünürmü be frag veriyosun...
-Rikimaruyu ben seççem hooooop...
-Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun (AR yazıyo başında dev gibi)

ayrıca bilimum küfür vs...direk kick , ban sebebi.
Herkezi aynı kefeye koymuyorum hatta paticiktekiler böyle değildir eminim ama gerçekten çoğunluk bu durumda.

Yanlız o gereksiz dedigin konusmalar cok gerekli
soldan tek gidicem: erken lvl kasmam lzm ki cok güçlü hale geleyim rakibi kolay alt edeyim / ben rangedim rakip melee gelirse ezerim lvl kastırmam ve takımımızda ranged coksa bu takım için sorun da olmaz demek

ya biri bana claymore alsın alow: biraz beleşçilik ama takım için çabalayıp kill yapmadan takımından birisi rakibin heroyu öldürsün diye kendini feda etmişse öyle kişiler hiç para kasamaz arada alıcaksın ki sevaba giresin :)

Orta kuleyi yıkın: kuleleri yıkacaksın ki creepler rakibin base e kadar girmende sana oldukça faydalı olsun ve heroların kaçış aralıgını daraltasın, birlik olup kule yıkmak cok daha kolay oldugundan öyle bir çağrıda bulunuyorlar

rikimaru yu ben seççem hooop: rikimaru güzel oynatıldıgında team kill çekebilen naçizane bir hero dur ama iyi oynatamadıgında da kill sayısı az olur ve creepleri kesmekte bir faydasıda pek olmadıgından takım için bir handikap olucaktır. bu nedenle çok önemlidir. oyunu baştan kaybeder veya kazanırsınız. bu yüzden rikimaru yu ap iken seçen kişi cok iyi oynatmalıdır.

Ya birini atsana arkadaşım gircek...oyun AP olsun
arkadaşının girmesi tanımadık birisinden daha iyidir , quiter cok var, oynadıkça görüceksin ve oyun zevkini mahfediyorlar. dün birisini hemde bone clinkz i, zeus um la peş peşe 3 kere öldürdüm dirke ıcktı oyundan
mesut diye birisi vardı 1 kere öldü sonra bizim takımdan bikaç kişinin canı 20 ken kaçmışlar, kesemedi başladı küfür etmeye susturamadık oyunu kapadık

Türkler le yabancılar farklı degil hatta izlenimlerime göre yabancılarda cok daha salak kişiler var

Açtıgım oyunların başlıgı

dota FOR TURKS =0=

giren yabancıların %80 peru
%15 bra
geriside diger ulkeler

serbian dan girenler turk sux deyip bilimum küfür ederler

oyuna nzm karambole bir yabancı girmiş olsa quiterlık yapar
istisnasız ama
bugune kadar 5 kere tanık oldum hepsi cıktı

yabancıların 400-500 pingi ile takılarak oynayacagına adam gibi oynayan türkleri keşfetmeye bak cok daha zevkli[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...