Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 horascim , istanbula gelsem raki icerken cekermisin benide :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Son fotoğrafta güzel olmus.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 görmemişin oğlu olmuş hadisesi var bu fotoğrafta. kusura bakmayın :)[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 16 Aralık 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Düşündürücü :)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 cidde görmemişin hedesi olmuş... Ya özelikle alty yarısında resmin cizgileri parale kullanmışsın ama yukarıya cıktıkca iyice karman corman olmuş, alt kısım güzelde yukarısı algılanmıyacak kadar karmaşık geldi bana...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 son 2 fotograf hoşuma gitmedi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 son fotografta gercekten dandiklik var gibi[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dandikim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 anlaşılamayan sanatçı horas hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hepsine ayrı ayrı hasta oldum. tebrikler horace[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 teşekkürler toggie[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 renk uyumları ve gecişleri bana cok guzel geldi:) tebrikler cok guzel yine[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ruhuna isyan[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hepsi güzel[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende mi bi anormallik var yoksa sizde böyle fotoğrafa bakınca garip duygular içine dalıyor musunuz balıklama(her fotoğrafta değilde çoğunlukta)....Yine yaptı yapacağını horacegoesskiing...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben de bazılarında çok garip düşüncelere daldım (yaşlı teyzelerde özellikle) ödüle layık fotograflar var. Bir de bunlara yorum katan birileri olsa. NTV'deki "Ve insan"a mı yollasak horace =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 horace fotoğrafları biraz anlatırmısın :P özel istek yani bu.sen bilirsin. mesela şunu şöyle çektim,photoshopda şunu yaptım,şu bu,şu da şu diye. :) hepsi güzel.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 son fotoğraf, atkı fotoğrafı mıbakıyom bakıyom bi cisme benzetemiyom.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla bende anlayamadım fotoları ama goze güzel gozukuyorlar gibi ama benmim aklıma fesat şeyler geliyor nedense :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Bungala, 22 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: ....Yine yaptı yapacağını horacegoesskiing... Ya abicim demeyin böyle şeyler, ben utanıyorum okurken..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Horasanın fotoları "O An" etkisi yaratmıyo bende, çalışması lazım daha, tabi dışarıda açılmalı, sadece İstanbul olmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fotoğrafları biraz anlatırım. geçen fotoğraflar düşük perde hızında çekildi tahmin edilebileceği üzere. buraya koyduğum fotoğraflara photoshopta çok bişi yapmıyorum. level usm filan.. yaptığım zaman da yazıyorum. gölgeleri açmaya gayret ettim bu fotoğrafta, dinamik bi range elde etmek için. bu bana ders olsun. bi dahaki sefer bracketing yapmayı ihmal etmiyim. bracketing nedir, aynı kareyi burst şekilde, farklı ev değerleri ile çekmek demektir. daha sonra bunları photoshopta veya karanlık odada birleştirebilirsiniz.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu arada o an filan gibi dertlerim yok zaten. sadece fotoğraf çekiyorum her gün o kadar.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fotoğraf güzel olmuş.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 photoshopta luminance kontrastı artırıldı. bu bir lamba.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar