Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace/günün fotoğrafı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok değişik durmus, bebek zaten dünya tatlisi:) bu fotograf da cok guzel, tebrikler[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
neat image seysini daha az yapsaymissin keske horace-sama
burnun ust kismi biraz gozu rahatsiz ediyo sanki =/[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
Bu fotodaki sharpness fazla geldi bana ama rahatsız etti artık[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
gozum cikti...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 13 Aralık 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Horace koyduğun fotoların çoğunu göremiyorum, sorun ben de ama çözemedim bir türlü?

Bazen photobucket bendede açılmıyor.
Farklı zamanlarda, farklı dnsler ile bir dene.

Ayrıca fotolar güzel, tebrikler.[signature][hline]ewq
Mesaj tarihi:

teşekkür ederim.
aynı arkadaşın başka bir fotoğrafı.

arkaplanda biraz blur ve brush var. gereksiz şeylere müdahale.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 Aralık 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
umarim mutlulugun resmini cizmeye calismiyodur bu fotografta...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
çok etkileyici son resim . çıldırmış bi ressam sanki .. istediği tonu bi türlü tutturamamış..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
son iki resmi sevdim, peki bir önceki sigaralı resmin renklerini bu son resimde de istesem çok şey mi istemiş olurum acep¿ (böyle kırmızılı ışığı yani)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
  • Yeni Oluştur...