beybin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Canını acıtmayacağım artık.. Nefes alıp verir gibi bitecek herşey.. Artık ağlamayacaksın.. Ben kendi sessiz hançerimi, sessizce kalbime batırıp, sessizce öleceğim.. Sen beni yine yaşıyor zannedeceksin.. Benden vazgeçeceksin.. Ve ben daima sende kalacağım.. Bilmeyeceksin.. Görmeyeceksin.. Ve.. Hissetmeyeceksin.. Nefes alıp verir gibi bitecek hepsi.. Yeni bir sabaha uyanır gibi.. kimin şiiri bilmiyorum..ama içinde olduğum durmu öyle güzel anlattı ki ..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Güzelmiş gerçekten[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 umarim hersey istedigin gibi gider[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mükemmel[signature][hline]Activision [Valles Of LegendTurk] King LegendTurk Uo Shard | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok guzel..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Okurken nedense fesat bir düşünce içine girdim. Canını acıtmıcam falan :)[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Kimin şiiriyse gerçekten çok güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hissettirmeden işi bitiriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar