Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Efendim, merchant ı kurup yatiim de üç beş bişe satıp scroll parası çıksın dedim. Neyse, tam kurdum merchant' ı "guigon" isimli bi mage Pm attı "shell gaunt +7/12 dex ister misin?" diye. Kaç para dedim, 900m dedi. Nakit para yok, alamicam. belki sonra alırım gibilerinden bişeler dedim. Merchant'da da holy water of temple, Mage earring, bi de Mage cyrstal DD helmet var. Ya işte Mage earring ile Dd helmet' i ver, üzerine de 400m ver al senin olsun shell gauntlet. Eh o zaman al holy water' ı da satarsın 400m e denkleşmiş oluruz dedim. Kabul etti, merchant' dan +7/12 DEX shell gauntleti gösterdi. Itemları koyduk, OK' e bastım............. Inventory' e bi baktım ki bizim şu Shell gauntlet +7/12 DEX olmuş mu sana +7/12 STR bonus gauntlet :) Halbuki OK' e basmadan önce de kontrol ettim ama demek sadece bakmışız, görmemişiz. :D Pek diyecek bişey de bulamadım. İlk başta geri ver itemları filan dedim tabi ama... Neredeeeeee : D Yukarıda "adam dolandırma sanatı" diye başlık açtık ama biz kendimiz tufaya düştük. Inn'de de 4,5m para vardı, kaldık dımdızlak ortada. hep diyoruz Trade yaparken dikkat edin diye. Neyse sağlık olsun :D Eğer rogue'lardan birisi, " ya abi benim fiyakam olsun, level 1 STR armor yapmam, onu da shell yaparım" diyen olursa, ucuza satıcam. :D[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aynısıs benim basıma geldi murtaza Adam lycan ı koydu sonra trade bozdu ozelden pot parası koy felam dedi bana tamam dedim tekrar trade attı neyse bende sheli koydum lycan+7di bastan koydugu ama ben ok basıp inventory baktıgımda Attack 4 Wood Staf gördüm o anda kendimi kaybettim yaw cok kötü bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pazar alanı pls diye bi geyik yapmicam:) ama o bile tahin edememiştir bu itemi bu kadar güzel elinden çıkaracağını:) geçmişler olsun.[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aslında o kadar bariz bi fark olsa anlarım ama şimdi o Bonuslar böyle yeşil yeşil yazıyor ya. "nooolacak hülan, zaten demin gösterdi" diyip bastım OK'e. :D[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sende benim gibi adama Arkadaşım verirmisinden baslayıp Sulaleden cıksaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :) gecmiş olsun nese inş satarsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 +7/12 STR bonus gauntlet takılı bir rogue ss si istiyoruz. ibret için asalım duvara:D[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Üzülme repotta karizman sağlam olur:P Geçmiş olsun... Ne diyelim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hahahaha, aynı şeyi clan chatten konuşuyoduk şimdi. Aslında +8 e basmak lazım bunu. DAha fazla pot taşıyalım di mi?? :D[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinc hayırlı olsun lvl atlamışşsın 70 ide görelim daha üstünüde inş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Merch moddayken biri pm atıp da "s.a" veya "aga" diye başlıyorsa, henüz onu dinlemeden ilk söylediğim şey, "takas yapmıyorum, clan 60+"... No barter no headache.. :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Gayet ingilizce konuşuyodu. :S Hayır o diil, bu yabancılar da Türklerden bi kaç taktik kapmış. O fena oldu :)[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: AnuriaAlptekin, 06 Ocak 2006 02:14 tarihinde demiş ki: Merch moddayken biri pm atıp da "s.a" veya "aga" diye başlıyorsa, henüz onu dinlemeden ilk söylediğim şey, "takas yapmıyorum, clan 60+"... No barter no headache.. :) Aahahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 screenshot pls :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinc kanka cok yavas level up olyuon sen bak bobert haldur huldur kasıyoo bilmiyom valla :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinc 69 sun madem ben ezik bir char acıyımda sen 70 olana kadar benide 60 yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Murtaza, 06 Ocak 2006 02:15 tarihinde demiş ki: Hayır o diil, bu yabancılar da Türklerden bi kaç taktik kapmış. O fena oldu :) Ben aynen "İngilizce lütfen" yazan yabancıya da denk geldim. Hatta tp için "çekin çekiiiiiiinn" diye bağıran Kanadalı bir arkadaşım da var. Sanırım dil öğretmenin ötesinde etkimiz oluyor adamlara :P[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1 Hafta önce raptor +7 Alacaktım adam ilk gösterdi tamam dedim 2 tane shell verdim adam tradeyi kapadı 1 daha açtı raptor +1 koymus :( o para öyle gitti ßirde 2 gün önce Cash aldım 30 tane attack scroolu arkadaşa verdim son 9 tane kalırken başka adama vermişim:( gitti 9 attack scroool offffffffffffffffff [Bu mesaj ofs tarafından 06 Ocak 2006 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kötü olmuş ama hata sende. birde ona str basan adamın halini düşünsenize. +7 e kadar getirio we dan str basılı. yasık :S bis o kadar ugrasalım dm keselım güç bela item cıkaralım kalk sen str bas . warriorları uyarıom ibret için kesmeyelim artık mageler kessin 4 dönsünler xD geçmiş ossun ...[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bu oyunda hic acima yokmu ya.. Ufak bi yanlista bi ton emek fln gidio yane verilen itemlerin ortalamasi 800m fln eder Ke nin bu zamaninda cok cok süper bi para kriz war cunku yane bide o diil oyun bu hani mahalleden biri yapsa heytt huleynn nasil yaparsin sen böle tekme tokar alırsın geri=) Salik olsun bundan sora dahada dikkatli (OLURUZ) hepimiz.[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 muahahahaha slmbn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 geçmiş olsun murtaza :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 murtaza 10m pot parası veriim istiyosan :D bu senin ilk parasız kalışın deil bunuda atlatırsın sen =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 uyu[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Gerçekten çok kötü bir durum. Kötü olmuş. Bende kendime chitin +6 pauldron basarken uykusuzluktan ve heyecandan hp yerine int. basmıştım. Sinir olmuştum. Bütün paramı da harcamıştım. Sonra baktım ki int.'da iyi işe yarıyor :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar