nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Allahınızdan bulun başka bişi demiyorum. video cekmeyı ogrenınce ilk işim sizleri log ettirmektir. 8 ay boyunca çalış çabala item kas lvl kas, sonra 7-8 tane beyinsize macrodan kesil. ben orc tarafındayım bowlun adamın nick gozukmuo ama damagelere bakıom masalah 5 li yiyom, debuff yiyiom, parasite gelio arkadasından. hepsi 1-2 saniye içinde oluyor. Allahınızdan bulun tek dileğim yaptıgınız adaletsizliğin görülüp clanca banlanmanızdır. Türklerin imajını zedeleyen, werdiğimiz emeği çalan, salak bir idea üzerine illegal yöntemleri kullanan ister türk olsun ister yabancı tek dileğim banlanmaları. ayıp ayıp 10 milyon np nız 80 lvl niz olsa nolacak. önce adam olun adam ![signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 macro halen varmı git elini yuzunu yıka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 V_icto_R ,dawnstrider ,FlyingArrows ,IVI_Gr1Nch3_IVI ,RobinHood ,SuIcIDEaNgel, Ufalot we 2 kişi daha wardı nicklerini hatırlamıyorum. Buraya takılan Archers clanını öven 1-2 kişi wardı. Buyur gel macrocumu değil mi bunlar ....[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aynen kardes daha kımler var cokk valla virkof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o clan lideri benim ark video çekmiş forum a göndermişti arkadas kosp la d.f kesiyormus :) demek kendilerde kullanıo video cekmek lasım[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bildiğim kadarıyla archers clanı cz de 6 okçu 1 priest ve bir mage ile gezer...bunların hepsi birlikte hide oluyor ve biri yaklaştığı zaman 6 kişiden birden damage yi yiyor gerisini tahmin edersiniz....Ama eminsen bana da diyecek bişey düşmez tabi...[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bazıları nickini bok_atarım yapsın....[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kospla df ? tek mi ? peki kospla tk desem ? tkyi kesmek icin sinirsiz sure ? LoL[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Söylediklerin dogrudur yada yalandir demiyorum. Ama böyle suclamalarda bulunmadan önce video koyarsaniz daha iyi olur. Video yu cekmeyi ögrenmek icin , fraps diye arama yap.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya kosp kullanılmıyo diyolar az önce d2 zombilerde herifin biri çatır çaıtr kullanıyodu[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 her macro programı kosp değildir[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: DaggerInTheNight, 05 Ocak 2006 09:51 tarihinde demiş ki: her macro programı kosp değildir yani diyorsunki adı kosp olmayan başka bi tane daha var,tam seviyonuduk kurtulduk diye yakında buda yayılır virüs gibi[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bi tane değil 2 tane var :) tabi 3 belki 4 :)[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cz de kullanırlarmı bilmem ama eski oyunda eslant dtslerin orda kurmuslardı ve 2 gece kasmıslardı...[signature][hline]edystyle 59 rogue arez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne olursa olsun kospu czde olurum de kullanmam.pvp bu oyunda en değer verdiğim şey.dershanem de var.O arada kosp kasmamı sağlıyor.Birde eliniz falan kırıldığında da kosp alabilirsiniz :) Manuele e alın siz canavara tıklayın o dalsın LoL İyi apos dönülüyor :)[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gece cz de kimle konustuysam clan hakkında hep aynı söylediler yani hileciler dedi. video çekimine bakacam we bunları videoya alacağım. o zaman çamur at izi kalsın dıen bı kac yalağın ne dıycegını cok merak edıyorum.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tam bi ispat video gibi???[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çekecem videoyu ok[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: nocom, 05 Ocak 2006 14:44 tarihinde demiş ki: çekecem videoyu ok alta msn e gel gösterem nasıl yapıldığını.. bende merak ettim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: nocom, 05 Ocak 2006 14:44 tarihinde demiş ki: çekecem videoyu ok ok ii olur bi link atarsn bzde görmş olruz şmdiden tşk[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 harbiden kospcu o klanın alayı ben lvl 45-50 arasında dts de vokerlik yapardım o adamlar yüzünden hiç kasamadıgım günler oldu üzücü bi durum ii bi klana benzio ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uehueh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şu an kops var ama hiç kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ama emin olunki var şu an kullanan kopsu ve o clan 5 para etmez hepsıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 videoyu cekmeden gelen yorumlar benim haksız olmadığımı gösteriyor gibi ama geceyi bekliyip çekmeye çalışcam videoyu.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ii olur saol sadece yorumlara güwenemzsn canlı kant herşeydir;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tamam işte eğer elimde video görüntüsü olursa artık kimse evet haklısın yada haksızsın diyemiyecek[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar