NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [spo1=>>][/spo] bu soruyu soran yabancı arkadaşlarınıza bu resmi gönderebilirsiniz benim gönderdiğim her arkadaşım anladı sebebini =) dip not: yabancılarda (ingilizcede) i ve I tek harftir küçük ı ya da büyük İ yoktur o yüzden böyle şeyler oluyor =) [spo2=böyle şey : )][/spo][signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 zaten biliolar artık :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben öğrettim 8-)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ii bir çalışma asdasdasd xD[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: ben öğrettim 8-) işte senn gibi "8-)" yüce insanlar olmasa ne yaparz:D:D:P[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 04 Ocak 2006 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: ben öğrettim 8-) :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: ben öğrettim 8-) $ak $ak $ak,yakı$ır. :-) [Bu mesaj sadsong tarafından 04 Ocak 2006 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sadsong tarafından 04 Ocak 2006 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Ji_Ber, 04 Ocak 2006 15:00 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: ben öğrettim 8-) işte senn gibi "8-)" yüce insanlar olmasa ne yaparz:D:D:P bilmem hiç düşünmedim :D benim olmadığımı düşünmek bile kötü :-P[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 elbette yaaww sensz olurmu;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 <3 all[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 güzel olmuş bende diom bu ne :D:D[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 15:05 tarihinde demiş ki: <3 all me2 :-) [spo1=secret]:* [/spo][signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: NightHunter666, 04 Ocak 2006 14:55 tarihinde demiş ki: [spo1=>>][/spo] bu soruyu soran yabancı arkadaşlarınıza bu resmi gönderebilirsiniz benim gönderdiğim her arkadaşım anladı sebebini =) dip not: yabancılarda (ingilizcede) i ve I tek harftir küçük ı ya da büyük İ yoktur o yüzden böyle şeyler oluyor =) [spo2=böyle şey : )][/spo] +1[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 up herkes görsün xD[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ^o)[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ok Deniz ty[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :152xxx Level :65 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yeni konu acmak istemedim lunarda iken bi elemana atak yaptıgımda casting failed yazısı cıkmasının sebebi ne olabilir?ben adama pillar dahil ne varsa atmaya calışıyorum ama hep aynı yazı çıkıyo ama o bana atak yaptıgında gayet güzel bi şekilde beni kesiyo..(casting failed dio skill failed-too far deil)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** [Bu mesaj ZiFir tarafından 06 Ocak 2006 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 O_o koruma bölgesidir o ondan lol[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaw catır cutur kesti beni 123456 kişi nova atıyo inferno atıyo milim enerjisi gitmio o zaman o da ataklayamaması lasım bize(elinde bow var 40m mesafeden kesio bizi ama biz dokunamıyoruz)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Safe Zone die bi bölge war O bölge içinde düşmanına atak veremezsin!!![signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :152xxx Level :65 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Eğer güvenli bölgede durup sana atak yaparak çıkar sağlıyorsa bu cezası olan suçlar arasına girer :) Offical siteye bakarsan suçlar ve uygulanmayan(!) cezalar bölümünde var görürsün.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar