_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kötü örnek oluyo murataza agbey kospun ince,ikerini öğreterek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 militan_44 sen cypher daki militan_44 müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet :) ama artık o çarla oynamıyorum :d baskası kulllanıyo yeni çar kastım onunla oynuyorum neden sordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 off topic mesaj olmuş, başlığı deiştirirmisin? nasıl dupe yapılcağını anlatmıcakmısınız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 murtaza bir başlık açmış gercekden hoş anlamlı bir başlık ama bazı arkadaşlar anlayamamışlar.. neyse gelelim konuya dupe nasıl yapılır? kops koxp nasıl kullanılır? trade hack nasıl yapılır? http://img426.imageshack.us/my.php?image=live8a56uv.jpg burda resimli şekilde anlatılmıştır kolay gelsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hehehe xd harikasın cursed :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ehüeheeudf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya aga şimdi anlamadim bu resime göre napmamiz gerekiyo daha ayrintili açiklarmisin pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 go away us aga =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 füze_ali muahhaahha lol :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ulean cursed harbi kopardın beni..........:d son sfdaki yorumlara bakınca meraklanıp baktım resme biri çıkıpta dupeyi öörenmek için falan baktı demesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yaf millet nie bukadar meraklı dupeye anlamıs deilim biras arastırmak lazım patide yasak baska yerlerde arastırın mutlaka oyunda acık vardır aramadan direk hazıra kanmak iyi bişi deil zate hile yabmak hiç iyi bişi deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 simdi millet google den arayıp bu konuyu bulcaklar :D hele su son zamanlarda bu oyunu oynayan yası ve aklı iyice dustu millet dupe koxp icin elindeki herseyi vermeye hazır gibi :D üye alımı basladiğinda ins. ko bölümünüde batırmazlar bknz. dh(ko bolumu sadece) ve gen.tr frmtr ko bolumlerıne dk da 100 tane konu acılıyor 1 gunde 2 bin den fazla mesaj yazılıyor umarım burayada dolusmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 upladım. (sabit gerçi ama olsun) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 13:13 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 son mesaj 2007 de lo. Ayıp etmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 eskiden amma uğraşırdık bunlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kız yok burda canni napsın kimse gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 cok guzel bır yazı olmus ellerıne saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kosp bitmez arkadaşlar k2 destekliyo bunu. isterlerse bitirirlerdi bıdıbdıbvısdıdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 4 sene geçmiş ve bu yazı hala burada. KO da aynı şekilde devam ediyordur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hala ayni hatta daha rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Murtaza said: 4 sene geçmiş ve bu yazı hala burada. KO da aynı şekilde devam ediyordur herhalde? "Cheat Hard Go Pro" aynen devam ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sağol aga emeğe rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar