extreme Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Merhaba , Bir iteme çift tıkladığımda ele alsın fakat mouse seçme kursoru çıkmasın.Yani mum ele alındığında nasıl sadece ele geliyorsa editlemek istediğim iteme çift tıklandığındada sadece eline alsın okadar.Baya uğraştım hatta mum iteminden örnek aldım ama olmadı ele çıktığında item mum oldu falan.Yardımcı olursanız sevinirim... Saygılar
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 on=@dclick yap olur[hline]Kekliği hö?...
extreme Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arkadaşlar özellikle belirttim item ele alındığı zaman mouse seçim imleci çıkmayacak yane bi mum ele alındığında nasıl kalıyorsa benim yapacağım itemde öle kalacak...
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hmm.... return 1 dene devamina.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aynen soyle On=@Dclick equip return 1
Öne çıkan mesajlar