Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO

punishment

Öne çıkan mesajlar

said:
Arndiol_Vampir, 25 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
yaa size ufonun yalan oldugunudirek ispatlıym:

Gecen sene annem ufo gördüm dedi :P daha buyuk ispat olur mu :D

ehueheuheu burda gülmekten yarıldıımıu belirtmek için ne yazmam gerekir:D:D:D:D:[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus ..
Sosyal ağlarda paylaş

Kastettiğin, dünya dışı varlıklara ait uzay araçlarıysa, hangisi doğru hangisi yanlış bilemezsin millet atıp tutuyo...

Neyymiş uzaylı taşlamışlar. Olldu canım uzaylılarda buraya taşlanıp uslu uslu dönmek için gelmişlerdi...

O teknolojiye sahip yaratıklar da moleküllerine ayırmıycaklar dimi?
Bikere bunların zırhları vardır ne biliim force fieldları vardır taş işlermi uzaylıya?

Neyse bende saçmaladım... Ancak ödevine UFO nun kelime anlamıyla başlar, sonra uzaylıların var olup olmadığıyla ilgili bi yazı yazıp, sonra kaynaklardan uzaylı gördüğü söylenen kişilerle yapılmış konuşmalardan birkaçını eklersin, Uzaylıların Dünyaya gelişleriyle ilgili teorileri yazarsın filan, önemli olayları belirtirsin Area 52 miydi neydi onla ilgili şeyleri yazarsın olur heralde:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Area 51 :-)

Kaynak olarak www.sirius.org var

bunu beğenmezsen (pek sevilmez de)

http://www.ufoevidence.org/

Bu siteye de bakabilirsin. Olaylar uzun uzun anlatılıyor. İlk site Türkçe, diğeri ingilizce[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

abd nin bilimsel çalışmalarda kullandığı balon, uçak vbb leriymişşşş diye duydum ufoları. abd nin dünyayı dinlemek izlemek için kullandığı bir yöntemdir. nereden biliyorsunuz.

ben sahsen inanmıyoreum ufolara.

diyelimkji ben dünyanın en güçlü devletiyim.ücra köşelerde küçük bir labaratuvarlarda dünyanın kaderini şekillendirecek alar cihazlar yapılırken. diğer devletlerin benim hakkımda neler yaptığını bilmek için böyle seyler yapardım. ee ortaya bir de senaryo atardım ki bu şekilde millet ufo var yok mu derken ben işlerimi hallederdim. şimdi ufo diye birsey olmasa herkes çakar durumu. ben böyle düşünüyorum.

ciddi kaynaklardan da okumuştum böyle yazıları
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkün tabi.

Ama ben yine terminolojiye takılıyorum ve bunu düzeltmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü Türk milleti iletişmekte çok başarılı değil :) (sözüm meclisten dışarı)

UFO vardır, ama UFO = Uzaylı yoktur. Çünkü UFO bilinmeyen uçan cismi tanımlar.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca benim insanların gördüğünü iddia ettiği (UFO) şekilde uçabilecek bir hava taşıtı fikrim var.

Yani çok hızlı hareket edebilen, gelişi güzel hareketler yapabilen ( vertical ve parallel ) , hava da asılı durabilen, etc etc ..

Çevresinde Plasma oluşturabilen bir motor ile güçlendirilmiş bir hava taşıtı bu. Temel olarak hareket etmek isteği yönde molekülleri plasma state ine geçirip, arzu ettiğin kutup da serbest electronları charge ediyorsun. Taşıtı da buna göre charge edip plasma state de elde ettiğin elektromagnetic alanı kullanarak taşıta hareket veya stability veriyorsun.

USA Navy'nin sırf Plasma Physics için ayrı bir departmanı var, harıl harıl çalışıyorlar yıllardır, ama ne mok yaptıklarını bilen yok hehe :)

İlerde dersiniz Arlooax paticik'de UFO ların sırrını 30 yıl önce açıkladıydı diye :D

Saygılar ve sevgiler efenim.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne diyosunz gördüm diyorum kafan kadardi parlakti ok ?
=) (yalan deil gördüm sadece örselemek istemiyorum fazla)

iç içe dönen isiklar ve halkalar vardi. zaten ege nin sölemicegim bi yöresinde gördük[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 22 Aralık 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
ve istiklalde sokağın girişinde uzaylı kılıklı bi eleman (palyaço) seni görmekten zevk alıcaktır. gerçi istiklalde yürümek zorken o adamı nasıl farketcen ve o adamı kalabalık edio diye dövüp ordan uzaklaştırmadıkları meçhul :D

aman abi uzaylıya zevk objesi olmayalımda:D[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus ..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak o istiklaldekini.. bi keresinde yanımda kız arkim vardi korktum atliyp kıza saldircak diye valla uzayli dinlemem döverdim :P

tabi gerceklerine saygım sonsuz ama kasimpasa uzaylisi ayri oluo..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 31 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki:

iç içe dönen isiklar ve halkalar vardi. zaten ege nin sölemicegim bi yöresinde gördük

UŞAKTA EŞME İLÇESİNDE GÖRDÜN DEĞİL Mİ? ;)

BEN BÖYLE ŞEYLER YOK DEMİYORUM. ŞİMDİ MBENİ RÖLATİVİİTE VE KAOS FİZİĞİNE SOKACAKSINIZ. BİR DAHA ÇIKAMAYACAKSINIZ. ARKADAŞLAR EVRENDE KESİN DİYE BİRSEY YOK. HATTA NEWTON BU KONUDA G.T OLDU. BUNDAN DOLAYI EVRENE 6000 BİLEMEDİN 10000 YILLIK DAR ÇERCEVEDEN BAKARAK KESİN BİR SEYLER DİYEMEYİZ. BUNDAN DOLAYI ZÜPER GÜÇ DENEN ABD NIN DAHİ BİLEMEDİĞİ BİR SÜRÜ SEYLER VAR. AMA ABD NİN BUNU BİR ÇIKAR ÖRTÜCÜ YORGAN GİBİ KULLANMA İHTİMALİDE VAR.

KISACA GELYANA GELMEYUELİM. MESELA BİR YERDE GECE FİLM ÇEKİLİRKEN YAPAY BALONDAN AY YAPILMIŞ BUNU ORADAKİ KÖYLÜLER UFO VE UZAYLILAR SANMIŞ HATTA ORADAKİ İNSANLAR BUNU AÇIKLAYASIYA Bİ HAYLİ TERDE DÖKMÜŞLERDİR. BÖTLE DURUMDAKİ İNSANLARDAN BEKLENEN DAHA NE OLABİLİRKİ. DÜNYANIN ÇOĞU BÖYLE KİŞİLERDEN OLUŞTUĞUNDAN DOLAYI ÇIKARCI KİŞİLER NEDEN KULLANMASIN Kİ BU DALGAYI?????
Sosyal ağlarda paylaş

caps açık kalmış sanırım :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SON_SAVASCI, 02 Ocak 2006 17:12 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 31 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki:

iç içe dönen isiklar ve halkalar vardi. zaten ege nin sölemicegim bi yöresinde gördük

UŞAKTA EŞME İLÇESİNDE GÖRDÜN DEĞİL Mİ? ;)

BEN BÖYLE ŞEYLER YOK DEMİYORUM. ŞİMDİ MBENİ RÖLATİVİİTE VE KAOS FİZİĞİNE SOKACAKSINIZ. BİR DAHA ÇIKAMAYACAKSINIZ. ARKADAŞLAR EVRENDE KESİN DİYE BİRSEY YOK. HATTA NEWTON BU KONUDA G.T OLDU. BUNDAN DOLAYI EVRENE 6000 BİLEMEDİN 10000 YILLIK DAR ÇERCEVEDEN BAKARAK KESİN BİR SEYLER DİYEMEYİZ. BUNDAN DOLAYI ZÜPER GÜÇ DENEN ABD NIN DAHİ BİLEMEDİĞİ BİR SÜRÜ SEYLER VAR. AMA ABD NİN BUNU BİR ÇIKAR ÖRTÜCÜ YORGAN GİBİ KULLANMA İHTİMALİDE VAR.

KISACA GELYANA GELMEYUELİM. MESELA BİR YERDE GECE FİLM ÇEKİLİRKEN YAPAY BALONDAN AY YAPILMIŞ BUNU ORADAKİ KÖYLÜLER UFO VE UZAYLILAR SANMIŞ HATTA ORADAKİ İNSANLAR BUNU AÇIKLAYASIYA Bİ HAYLİ TERDE DÖKMÜŞLERDİR. BÖTLE DURUMDAKİ İNSANLARDAN BEKLENEN DAHA NE OLABİLİRKİ. DÜNYANIN ÇOĞU BÖYLE KİŞİLERDEN OLUŞTUĞUNDAN DOLAYI ÇIKARCI KİŞİLER NEDEN KULLANMASIN Kİ BU DALGAYI?????

Sen göremedin die ne kıskanıosun gördüm işte alla alla... hemde kafan kadardi.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 04 Ocak 2006 16:38 tarihinde demiş ki:
Sen gomutan Fedaykin'in bir yazısı var onu oku..

Fremen fedaykinmi :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...