Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google - Happy Birthday Louis Braille

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Bugün Google'a girerseniz, enteresan bir "Google" yazısıyla karşılacaksınız. Nedeni de, bugünün Louis Braille'in , yani görme engelliler için "Braille Alfabesi"ni bulan adamın doğum günü olması...

Enteresan olmuş, ben bayağı bi şaşırdım ilk gördüğümde.

Link de vereyim tam olsun[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

çok guzel dusunulmus helal google a[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Harika düşünmüşler
Bu Google'ın bi ezikliğini görüp küfür edemicez sanırım..

Google'a kafam girsin a.k.a garbage da topicler ne yazarsanız Google'a vs vs (ütopi) gibi duruyo[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar işi biliyo 2010 da internetin 4 te 3 ü google olacak bence.... :D
şuraya bakın adamlar bi idda yı kazanmak için yaptıkları arama motorunu nerelere getirdiler :D[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice
-fcuk the l33t
Sosyal ağlarda paylaş

demin arkadaşım aynen şunu dedi:

Siamon [SJ ] [tarihin dönüm noktasına 2 ay 27 gün]:
google aptal ln
körler
nası okuycak
eliyle onu

ağlamak istiorum :([signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Sosyal ağlarda paylaş

bende diodum bune böle[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...