wallcanes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ewt arkadaşlar ben lvl 61 priestim ve pot basmak istiyorum biri bana bu olayı ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirse çok sevinirim saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ah bi de üstteki mesajdan alıntı yapmasam. [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Ocak 2006 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 skill bar'a koyuyorsun istedigin pot'u bas basabildigin kadar. kolay gelsin.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bir üstteki mesajdan alıntı yapmıyoruz. [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Ocak 2006 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallcanes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: xXTaLkativeXx, 06 Ocak 2006 00:41 tarihinde demiş ki: said: wallcanes, 06 Ocak 2006 00:40 tarihinde demiş ki: Ewt arkadaşlar ben lvl 61 priestim ve pot basmak istiyorum biri bana bu olayı ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirse çok sevinirim saygılarımla bide arama yapmayı becersen ha tabi arama yapmayı bilmeyen pot nasıl yapıcak :/ daha yeni kayıt oldum siteye yardımcı olmayacaksan mesaj atmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sanırım şu anki patchlerde bu yapılamıo ke den önce iyi para kazanma yoluydu. son patch de deişti mi bilmiorum ama ne zmandır olmuyor die biliyorum.[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: DeadlyStroke, 06 Ocak 2006 00:43 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Ocak 2006 00:42 tarihinde demiş ki: skill bar'a koyuyorsun istedigin pot'u bas basabildigin kadar. kolay gelsin. Çok süper bir açıklamaydı brawoo ... rica ederim.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oncelikle full healer olman lazım tabiki 720 lik pot yapmka istiorsan.daha sora potcudan en ufak heal potlardan alıyorsun(holy water yazan)dah sora sundiresten 2.2k lık priest scrolları var (yeşil renkte olanı)onları alıyorsun tabiki en az 10 ar tane olmask şartıyla daha sora ya lufersondaki yada belluadaki priest helena npc sine gidiyorsun en alttaki secenegi tık yaptıgın zaman 10 tane heal potunu verior acıklayıcı olmustur inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: tosun_pasa, 06 Ocak 2006 00:42 tarihinde demiş ki: skill bar'a koyuyorsun istedigin pot'u bas basabildigin kadar. kolay gelsin. zuhahahahaa :D :D :D :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: wallcanes, 06 Ocak 2006 00:44 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 06 Ocak 2006 00:41 tarihinde demiş ki: said: wallcanes, 06 Ocak 2006 00:40 tarihinde demiş ki: Ewt arkadaşlar ben lvl 61 priestim ve pot basmak istiyorum biri bana bu olayı ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirse çok sevinirim saygılarımla yeni kayıt ? Where ur balloooonnn :d bide arama yapmayı becersen ha tabi arama yapmayı bilmeyen pot nasıl yapıcak :/ daha yeni kayıt oldum siteye yardımcı olmayacaksan mesaj atmana gerek yok [signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallcanes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: walenka, 06 Ocak 2006 00:47 tarihinde demiş ki: oncelikle full healer olman lazım tabiki 720 lik pot yapmka istiorsan.daha sora potcudan en ufak heal potlardan alıyorsun(holy water yazan)dah sora sundiresten 2.2k lık priest scrolları var (yeşil renkte olanı)onları alıyorsun tabiki en az 10 ar tane olmask şartıyla daha sora ya lufersondaki yada belluadaki priest helena npc sine gidiyorsun en alttaki secenegi tık yaptıgın zaman 10 tane heal potunu verior acıklayıcı olmustur inşallah.. çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: walenka, 06 Ocak 2006 00:47 tarihinde demiş ki: oncelikle full healer olman lazım tabiki 720 lik pot yapmka istiorsan.daha sora potcudan en ufak heal potlardan alıyorsun(holy water yazan)dah sora sundiresten 2.2k lık priest scrolları var (yeşil renkte olanı)onları alıyorsun tabiki en az 10 ar tane olmask şartıyla daha sora ya lufersondaki yada belluadaki priest helena npc sine gidiyorsun en alttaki secenegi tık yaptıgın zaman 10 tane heal potunu verior acıklayıcı olmustur inşallah.. bu yardım bazılarına da küpe olsun.. laf sokmak için ekşi sözlük daha uygun. burası FORM.[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 önemli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 karışmış srry yeni kayıt ? Where ur balloooonnn :d[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: DeadlyStroke, 06 Ocak 2006 00:43 tarihinde demiş ki: Bir üstteki mesajdan alıntı yapmıyoruz. [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Ocak 2006 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] ben böle bişey yazmadım neden böle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Graveyard, 06 Ocak 2006 00:49 tarihinde demiş ki: burası FORM. Form evraklara deniyor galba burası Forum[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eheuheha topici bastan bi okuyun resmen darma duman olmuş[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar