Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Merhaba arkadaşlar, Bu herifin şarkılarını her yerde arıyorum fakat Kazaa da dahi yok. ABD de yasaklanmış bu adamın şarkıları, ölmüş bir de galiba, o yüzden bulmak kasacak gibime geliyor ama olduğu bir siteyi bilen veya şarkıya sahip olan var mı?[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 O bir film kahramani olmasin?Ya sen yada ben yanIliyoruz :)[hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Turbulance 3 de oynayan herif evet. Hani şu havada konser veren. Aynı zamanda filmde olduğu gibi şarkıcı.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yok mu kimsede arkadaşlar?[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 soulseekte olabilir bi bak oraya. kazaada olmayan bi çok şeyi bulabiliyosun[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 akrabalığım yoktur.bana bakmayın[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Eheh tamda diicektimki craven a sorun:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ühühü yok mu bi allahın kulu[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
Öne çıkan mesajlar