Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisansli Sporcu Paticler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Profesyonel olarak yok fakat lisanslı olarak var :)
Futbol, [ Milli Takım Seçmelerine Kadar Ehm :) ]
Basketbol, [ Doğu Gurubu Şampiyonu ]
Atletizm [ AÜSK 2ooMtr inşallah seneye FB ]

O kadar :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Mesaj tarihi:
eger bi 3 ay kdr daha beklerseniz lisanslı body ci olcam ..:D:D:[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
ben 7-8 yaşımdan beri duzgun olarak yuzerdim(dim çunku oss ve dersler için ara verdim 2 yıl)
biraz da basket oynarım
12 yasıma kadar da abimlerle maç yapardım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..

[Bu mesaj dory tarafından 06 Ekim 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Futbolda maalesef bir GS'li olarak eve yakın olan FB'den lisans alacakken, çok sinir oldum adamlara ve bıraktım. Adamlar uzun boylu, Servet, geç defansa dediler. Oysa ben Hakan Şükür gibi beleşçi forvet oynarım. Forvet arkasına kadar çıkmıştım ama gına geldi bıraktım, o sarı lacivert formayı giymekten de kurtuldum :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
ben lisansı eskrimciyim..7.senem.[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
lisanslı basketbolcuyum. 2-3 yıldan beri istanbul liginde oynuorum. ama bu sene sınav için ara vermek zorunda kaldım.[signature][hline]'I Love This Game'
Mesaj tarihi:
Kendo...İaido...Aikidoyada Almama Azkaldı..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
kayakta lisansım war yarışçıyım:)[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com 5.senem

[Bu mesaj fr_hOoT tarafından 29 Ekim 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Efes Pilsen Minik,Küçük,Yıldız,Genc..Sora diz kapagı döndü bıraktık.Şimdi AntrenörLük yapıorz...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

• Yeni Oluştur...