Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Divx playerın actıgı ancak radlight veya media playerın acamadı bi dosya ile hiç karsılastınız mı :) bunu nası halledebilcegimi bilen var mı? media playerın gerekli codecleri kullanmıyo dicem de diger divxleri falan acıyo. bunu acmıyo sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Buraya bir göz at. Eğer eksik Codec varsa bunun sayesinde istemediğin kadar codece sahip olacaksın. http://www.divx-digest.com/software/nimo_pack.html açamadığın bişey kalmaz herhalde. Dediğine gelince... Bir keresinde bir videoyu MediaPlayer' la açamamış; ama DivX.com dan çektiğim divX codeciyle gelen DivX player ile açmıştım. Sebebini bilmiyorum.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yaf nimocodec 7,8 falan var bende de:) sorun o deil, normal divx bile acmaya yetiyor ancak sanırım bazı seyleri sadece divx player kullanıyor.. gerçi formattan önce acamadıgım dosya yoktu yaf, hatta bu filmi acabiliodum, noldu anlamadım.. kırk saattir, reinstall falan ediom herseyi , bi işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kazaalite codec pack güzeldir. k-lite.tk[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yaf codec var ama :) divx player actıgına göre yeterli code zaten var, hatta divx bile yeterli demek bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar