ZeweX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Okullari geliştiriyoruz derken sponsor firmalari batircaz :).Eger gercekten her tıklamada gidiyorsa bir pc muazzam birsey ayrica boyleyse bir daha sponsor firma bulamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. şansa bak ![signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 banada bu çıktı; Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aroma, KAHRAMANMARAŞ MERKEZ, Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'na[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 @xueshen: eyvallah benim memlekete yardım ettin :) E zaten vereceklerse niye tıklattırıyolar?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 amaç reklam yapmak ve gereksiz pc verisini engellemek:P:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şimdi ghost mouse ile macroda duruyo ohh bi saat sora en az 100 pc:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. vay be ;p[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya her tıkta bilgisayar bağışıyla alakası yok sanmıyorum imkansız o zaman firma falan kalmaz ya da commodor falan bağışlıyo bunlar yani, 5 m fln veriolardır max[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya valla oturup sayfanın sadece yazı kısmının açılmasını bekleyerek sürekli yenile diyorum bayağı bir yardım yaptırdım sponsorlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Telsim, AYDIN GERMENCİK, Neşetiye İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 10-15 kere Yeniledim sayfayı.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Ariş, HATAY ANTAKYA, Hikmet çankaya İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya büyük ihtimalle belli bi sayıda tık a bi pc veriolardır.rastgele verildii için de herkesin şansı aynı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 100$ a herkese laptop projesiylen alakalıdır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bağışlanacak X tane pc vardır bu adamlarda olayı tıklamayla şenlendiriyolar başka bir şey değildir. 100$ a laptop herkese değil ayrıca, gelişmemiş ülkelerin çocuklarına, tüketim çılgınlığından muzdarip arkadaşlar 13 er tane alıp fiyatını 1200$ a çekerler yoksa. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:54 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 öle olmaz :) milyon milyon satıcaz denmişti. .hani 13 milyon alınıp 12ye çekilse belki :) gerçi doğru diyosun kim kime bedava iyilik yapsın ki.. 1 bilgisayar vreicek onuda böle süründüre süründüre.. onlarda spotçulardan toplamış bilgisayarları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaşlar ne gönderilse kardır.. inanın doğudaki okullar bizim okullara mouse klavye vs. bozuk olsa dahi gönderin en azından çocuklara şeklini gösterelim fare diyoruz çocuklar bakıyor diye yalvarıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar