Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sende bir tıkla bir bilgisayar bağışla !!!

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

şansa bak ![signature][hline]Knowledge is power
Power corrupts
Study hard, be evil.
Thraine,Fallen,Loren Numeherui
Numeherui

Sosyal ağlarda paylaş

banada bu çıktı;
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Wall Street Institute, BALIKESİR MERKEZ, Vehbi Bolak İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

vay be ;p[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Ariş, HATAY ANTAKYA, Hikmet çankaya İlköğretim Okulu'na sizin adınıza bağışta bulunmuştur Daha çok tıklayın, eğitime destek olun. Sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bağışlanacak X tane pc vardır bu adamlarda olayı tıklamayla şenlendiriyolar başka bir şey değildir.

100$ a laptop herkese değil ayrıca, gelişmemiş ülkelerin çocuklarına, tüketim çılgınlığından muzdarip arkadaşlar 13 er tane alıp fiyatını 1200$ a çekerler yoksa.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:54 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

öle olmaz :) milyon milyon satıcaz denmişti. .hani 13 milyon alınıp 12ye çekilse belki :)
gerçi doğru diyosun kim kime bedava iyilik yapsın ki.. 1 bilgisayar vreicek onuda böle süründüre süründüre..
onlarda spotçulardan toplamış bilgisayarları :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...