Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vega'nın 3. Albümü "Hafif Müzik"!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
29 Kasım'da çıkıyormuş diye duydum! Uzun bir aradan sonra çok iyi gelicek bu albüm. Çıkış parçaları olan "Serzenişte" radyolarda dönmeye başladı bile. Dinleyen var mı? Hala dinlemediyseniz indirmeniz için link verebilirim ama yasal mı mp3 linki vermek bu forumda değil mi bilmiyorum. Çıktığında mutlaka alıp dinleyin arkadaşlar! Daha fazla Vega için daha önce çıkarmış oldukları "Tatlı Sert" ve "Tamam Sustum" albümlerine göz atın. Özellikle Tatlı Sert![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
Çok uzun zamandır bekliyorum çıksa hemen alıcam albümü ama inşallah piyasa olmaz.Az ama öz dinlenirler umarım, biliyorum bencil bi istek ama piyasa olmasın...[signature][hline]LoST
Mesaj tarihi:
said:
Aidoness, 26 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Çok uzun zamandır bekliyorum çıksa hemen alıcam albümü ama inşallah piyasa olmaz.Az ama öz dinlenirler umarım, biliyorum bencil bi istek ama piyasa olmasın...

Evet kesinlikle katılıyorum! Mor Ve Ötesi gibi olmasın sonu.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
+1[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
Çıksın hemen alalım. Çok sevdiğim bir gruptur.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
tatlı sert deli bi albümdü ya. serzeniş parçasını o kadar beğenmedim ama bakmak lazım albümün kalanına yine de.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
yaw eski albümünü bulamıyorum ben ne zaman sorsam universal kapandığı için artık çıkmıyor albümü diyordu müzikciler..
neyse bunu alalım bari.[signature][hline]SéuL Roì
Mesaj tarihi:
bugün taksimde sordum bir-iki hafta sonra gelcekmişmiş yok sızmış dışarı da kıl-yün falan filan
daha bekleyecem sanırım
yani, trabzondan nefret edecekler farklı bir neden bulabilirler:D[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Ya trabzon dan nefret etmek için o kadar çok neden var ki.

ÖSS ye giren tanıdıklarınıza söleyin sakın gelmesinler,ben geldim çok pişmanım...

Neyse konuyu saptırmayalım.Albüm çıkana kadar mp3 olarak bulalımda dinleyelim bari...Sözlükte baktım herkes şarkı hakkında yorum yapıyo hatta Ankara diye bi şarkı bile varmış albümde(memleketim :P)...[signature][hline]LoST
Mesaj tarihi:
5 Aralık 2005 tarihinde Sony Etiketi ile raflarda yerini alacak.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Albüm nihayet çıktı. Kimse Vega dinlemiyo galba ilgilenen olmamış.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
ben dinledim fena değil 3 tane parça idare eder. en güzeli elimde değil. yalansan yalanı severim[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki:
Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
Mesaj tarihi:
Valla ben aldım albümü hatta çok beğendim ama aldıktan sonra internete girmek kısmet olmadı sınavlar felan...

En çok Serzeniş'i beğendim özellikle "Sev sakinleştir,sevgilinim işte sözüne" bayıldım...[signature][hline]LoST
Mesaj tarihi:
çıkabildi yani en sonunda? oh be
klibi gördüm geçenlerde sanki bi kişi eksik gibi.. bateristleri vardı bi adet noldu ona?
ilgi azlığını az promosyona bağlıyorum ben şahsen. burada okumasam ruhum duymazdı benim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
ilk klip parcalarını cok begendim(serzenişte)
..ama ben herneysem işte cok güzel ya sozler,muzik albümüde yakın zamanda alıcam.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
  • Yeni Oluştur...