bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 29 Kasım'da çıkıyormuş diye duydum! Uzun bir aradan sonra çok iyi gelicek bu albüm. Çıkış parçaları olan "Serzenişte" radyolarda dönmeye başladı bile. Dinleyen var mı? Hala dinlemediyseniz indirmeniz için link verebilirim ama yasal mı mp3 linki vermek bu forumda değil mi bilmiyorum. Çıktığında mutlaka alıp dinleyin arkadaşlar! Daha fazla Vega için daha önce çıkarmış oldukları "Tatlı Sert" ve "Tamam Sustum" albümlerine göz atın. Özellikle Tatlı Sert![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Aidoness Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Çok uzun zamandır bekliyorum çıksa hemen alıcam albümü ama inşallah piyasa olmaz.Az ama öz dinlenirler umarım, biliyorum bencil bi istek ama piyasa olmasın...[signature][hline]LoST
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ohh sonunda..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Aidoness, 26 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Çok uzun zamandır bekliyorum çıksa hemen alıcam albümü ama inşallah piyasa olmaz.Az ama öz dinlenirler umarım, biliyorum bencil bi istek ama piyasa olmasın... Evet kesinlikle katılıyorum! Mor Ve Ötesi gibi olmasın sonu.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 +1[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Çıksın hemen alalım. Çok sevdiğim bir gruptur.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tatlı sert deli bi albümdü ya. serzeniş parçasını o kadar beğenmedim ama bakmak lazım albümün kalanına yine de.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 heeey! albüm piyasada! hemen alıp dinlemek lazım... sabırsızlanıyorum bile!
Aidoness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Trabzon a daha gelmemiş.NEfret ediyorum bu şehirden...[signature][hline]LoST
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yaw eski albümünü bulamıyorum ben ne zaman sorsam universal kapandığı için artık çıkmıyor albümü diyordu müzikciler.. neyse bunu alalım bari.[signature][hline]SéuL Roì
Aidoness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Orjinal albüm mü,yoksa mp3 olarak mı arıyosun...[signature][hline]LoST
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bugün taksimde sordum bir-iki hafta sonra gelcekmişmiş yok sızmış dışarı da kıl-yün falan filan daha bekleyecem sanırım yani, trabzondan nefret edecekler farklı bir neden bulabilirler:D[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Aidoness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya trabzon dan nefret etmek için o kadar çok neden var ki. ÖSS ye giren tanıdıklarınıza söleyin sakın gelmesinler,ben geldim çok pişmanım... Neyse konuyu saptırmayalım.Albüm çıkana kadar mp3 olarak bulalımda dinleyelim bari...Sözlükte baktım herkes şarkı hakkında yorum yapıyo hatta Ankara diye bi şarkı bile varmış albümde(memleketim :P)...[signature][hline]LoST
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 izmir alsancak iletişime sordum cumartesi gelicek dedi. ekşide çıktı yazıyor ve internetten satışa sunulmaya bile başlanmış albüm.
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 5 Aralık 2005 tarihinde Sony Etiketi ile raflarda yerini alacak.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Albüm nihayet çıktı. Kimse Vega dinlemiyo galba ilgilenen olmamış.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben dinledim fena değil 3 tane parça idare eder. en güzeli elimde değil. yalansan yalanı severim[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
Pessimist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya veganın içinde "bu sabah bir umut var içimde" sözleri geçen şarkısının adı neydi???[signature][hline]www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps LüTFeN aLL STaR oYLaMaSıNDa MeMo'Ya DeSTeK oLaLıM BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ Kİ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR!
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 "Bu sabahların bir anlamı olmalı" diye hatırlıyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke
Aidoness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Valla ben aldım albümü hatta çok beğendim ama aldıktan sonra internete girmek kısmet olmadı sınavlar felan... En çok Serzeniş'i beğendim özellikle "Sev sakinleştir,sevgilinim işte sözüne" bayıldım...[signature][hline]LoST
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çıkabildi yani en sonunda? oh be klibi gördüm geçenlerde sanki bi kişi eksik gibi.. bateristleri vardı bi adet noldu ona? ilgi azlığını az promosyona bağlıyorum ben şahsen. burada okumasam ruhum duymazdı benim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yeni web siteleri de yakında açılacak: http://www.vega.web.tr
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Serzeniste cok basarili[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ilk klip parcalarını cok begendim(serzenişte) ..ama ben herneysem işte cok güzel ya sozler,muzik albümüde yakın zamanda alıcam.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Öne çıkan mesajlar