Nariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Kesinlikle kitabı harcamışlar. Çocuk filmi olmuş. Bilmiyorum belkide benim fazla büyük beklentilerim vardı ama ben beğenmedim ama yinede görmenizde sakınca yok tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yönetmen kadrosu arasında bir türk bulunuyormu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cocuklar icin oldukca iyi bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 narnia gusel miydi orasını bilemem ama ben hala buyuk bi istek ve aclıkla dragon lance'in artık biri tarafından cekilip ekranlara gelmesni istiorm.. artık canıma tak etti en sonunda cıkıcam yapabildigim kadarıyla ben cekecem bi film dragon lance kitaplarndan birini lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Çocukça film başkadır çocuk filmi başkadır. Bende çocukçaydı film. Dory hanıma 5 sene boyunca yalvardım gidek diye gelmedi bende arkadaşımı yakasından tutup attım filme. Çok güldük şahsen komik bir filmdi. Bence en saçma yeri mendili 2 kere vermesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Lucy miydi adı neydi şu ufak kızın ota boka ağlaması sinirimi bozmaya başladı biyerden sonra. Resmen boşlukları doldurmak için onu ağlatmışlar. Filmin yarısında kızın zorla ağlamasını izliyoruz. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 16:40 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar