Sailor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 en azından filmin fantastik olduğunu bilerek gidiyorsun, trt'de cumartesi pazar sabahları yayınlanan öocuk filmlerine ne demeli? 10 yaşındaki veletler korsanlara karşı falan :) narina günlüklerini ben de bekliyorum heyecanla, güzele benziyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fragman güzeldi.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeni fragman çıktı. Eskiden daha güsel ve daha uzundu ayrıca konuşan hayvanlarıda görüyoruz bide aslanı seslendiren profesor x i oynayan dı deil mi. Ayrıca filmde aslana Aslan demeleri garip geldi ama güseldi ayrıca svaş sahneside bayağı büyük b,r savaş olacak gibi...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 baya guzel filmdi hic spoiler vermiim, biraz uzun bi filmdi ama olaylarin gelisiminden pek farketmiyorsun :) kacirmayin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Torrente an itibariyle düştüğünü gördüğüm film 18saat bekleyelim bakalım =)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bebelerle izleme tehlikesi sezdim ben :)Dışardan bakınca çocuk filmine benziyor da[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 alla alla, bu kadar zamandır ilk duyuyorum bunu. çok merak ettim fragmanlarını izliyip araştırmasını yapıcam. 7 film nedemek yahu yuh..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet cocuk filmi ama guzel yapmislar. Tavsiye ederim izleyin.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Daha önce bu ikinci kitabın çok dandik bi filmi daha vardı. Ancak anlamadığım bence ilk kitap çok daha güzel çünkü Narnia'nın yaratılışını ve dünyalar arasında geçişi anlatıyor. İkincisi aksiyonu için çekiliyor bence. Seri yapacaklarsa tamamını yapsınlar. Ayrıca NTV'de az önce Altı kitaplık serinin ilk kitabının uyarlaması dediler. Bu kanaldan beklemezdim böyle bir hata. İlk film olmasa da gidip izlemeyi düşünüyorum, güzel bir film olmuş gibi gözüüyor. Yönetmen de iyi zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 galiba ilk başta büyücüğünün yeğeni kitabı yoktu o 6 kitaplık seri işi doğru olabilir çünkü bizim ingiliz hocada 6 kitap diilmiydi o ben çocukken okumuştum demişti bana.[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Süper, kesin giderim. Bi de bu kitap bana nedense bi hikayeyi anlatiyor böyle kiz - erkek 2 komsu var hani kar kralicesinin ülkesine gidiyolar falan kücükken okumustum cok begenmistim ama unuttum hepsini. Kay di hatta cocugun adi[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya acaip sabırsızlanıyorum da hani filmin adı Chronicles Of Narnia, The Lion, The Witch And The Wardrobe ya wardrobe ne alaka?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 23 Aralık 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 narnia dünyasına bir dolap yani wardrobe vasıtası ile geçiyorlar[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eğer birinci kitabı yapsaardı çok durgun bi film olurdu öle pek aksiyon yoktu kitapta. halbuki ikinci kitaptaki olaylar daha etkileyici. fakat eğer hepsini çekceklerse gerçektende birden başlamaları gerekirdi...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 wardrobe zaten dolap demekte dolabın başından geçen şeylerdemi var?? :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dolap narniadan gelen bi ağaçtan yapılma bu yüsden narnia ya tek yönlü portal görevi görüo...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hıı hani sitedeki trailerda biyerden geçiyolar karlı biyere geçiyolar böyle o sanırım?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 system of a a down'un legendz of narnia şarkısı var.İlginenlere sölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çocuklara hitaben yapılmış bi film masallardan azjık alıntılar flm ama bence tatlı filmdi.izlemekten zarar gelmes.eglenjeli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: progamer, 23 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: eğer birinci kitabı yapsaardı çok durgun bi film olurdu öle pek aksiyon yoktu kitapta. halbuki ikinci kitaptaki olaylar daha etkileyici. fakat eğer hepsini çekceklerse gerçektende birden başlamaları gerekirdi... LOTR'in ilk filmi de durgun sayılabilir. Ama kitap serisi ve daha açıklayıcı kitabı da çekmek lazım bence...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kitapyurdu.com da ilk 3 kitap tukenmis. fiyatlarda cok uygun aslinda.ama beklicez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tam olarak doğrumu bilmiyorum ama benim hoşuma gitti :D Filmdeki o aslan in ismi Aslan galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Evet onun adı aslan halkta sürekli lokum yiyor :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 narnianın güneyindeki calormen ülkesindede tarkanlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2006'da geliyor.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar