MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ödüye meyecek.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 özhan canayaydın bi gitsin sonra rahat rahat oder:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 alla alla Galatasaray küme düşecek ha tam trajedi hö[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: zydar, 27 Aralık 2005 03:27 tarihinde demiş ki: Başlığa koptum ya.. ÖDÜYE bilcekmi.. ödeye bilcek mi olmicak mı o :D ödeyebilecek mi? olacak doğrusu. Soru eki olan "mi" ayrı yazılır. :) Lisedeyken Türkçem 10 üzerinden 5ti bu arada yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Galatasaray battı, Juventus da batarsa başka takım tutmayacağım.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 27 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu arada biri el atıp düzeltmiş başlığı ama hafif yanlış düzeltmiş. Ödeyebilecek mi? olacak Gunn'ın belirttiği gibi :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aramısda para toplayıp galatsarayı alalım ilerde lazım olur[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ok 2pac[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ödeyemicek, hatta gs klübü 5 vakte kalmaz ligden çekilir haspinallah ya rabbim[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2.ligde başarılar[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThE_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşlar ben fanatik bi fb liyim tamam tek düşman gs ama biraz gerçekçi olmamız lazım gs aynı zamanda tek rakip rakipsiz bu ligin hiç bi tadı kalmaz şimdide bi tadı yok diye söylenenleri duyar gibiyim. en azından fb gs maçlarının tadı başka oluyor. inşallah gs borçlarını en kısa zamanda öder eski gs gibi top oynarda bizde taraftar olarak birazcık korkmaya başlarız bu şekilde ben taraftarlığımı bile unutmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 FB zamanında GS küme düşmesin diye maçta yattı be. Rakipsiz lig olmaz. Bu lig 4 büyükler olmadan olmaz, isteyen 3 büyük var desin isteyen bi biz büyüğüz desin durum böyle.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 galatasaray yönetimi bu borcun altından kalkacaktır ben inanıyorum gerçekten özhan canaydın bunu başaramaz ama kongre üyeleri ve yeni gelecek yönetim başarcakk.. hele bi adnan polat aday olsa o zaman kim durdurur galatasarayı...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Galatasaray'da futbolculara verilen çekler karşılıksız çıktı. Galatasaray'da futbolculara verilen çekler karşılıksız çıktı. Galatasaray'da Riva Projesi için Başkan Özaydın'a onay çıkmamasından sonra para krizi büyüdü ve bugün tam bir kaosa dönüştü. Galatasaraylı futbolculara geçen hafta içerisinde yönetim tarafından kesilen çekler için bankaya para yatırılamadı ve bu yüzünden çekler karşılıksız çıktı. Sarı kırmızılı futbolcular, kendilerine bugün tarihli verilen çeklerin karşılıklarını bankada bulamadıklarını söyledi. Galatasaraylı futbolcuların bu gelişme üzerine nasıl bir tavır izleyecekleri merakla bekleniyor. Futbolcular sezonun son maçında Türkiye Kupası için Malatya'ya giderken paralarının ödenmemesi halinde maçlara çıkmayacaklarını söylemişti. Futbolcuların bir bölümü paralar ödenmezse takımdan ayrılma tehditinde bulunmuştu. Teknik Direktör Eric Gerets de futbolcuların alacaklarının verilmemesi halinde devre arasında Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklamıştı. http://www.milliyet.com.tr/2005/12/28/index.html[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 auahuah *!ağzınla gülmeyi bırakır*[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuksel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ödenir ne olucak ki zaten necati real madrid'e satılacakmış...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bjkli bi arkadaş var orda beni pek sewmez belki gerçek bjkli olmadığı için.nese sözün özü ben bir bjkli olarak diorumki fazla dalga geçmeyelim başımıza gelecek gibi yakında bizimde böle bişey.fblilere kalsın ortam karaparalarla bakalım başarılar.ligde tek takım avrupada banko 0 cı olan hani...[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya sizin türkçe hocanız kim? bu kadar kötü başlık yazılmaz ki ya...yazıda dikkat etmezsin anladık da başlıkta birazcık itina be kardeşim..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tüm maddi yetersizliklere ragmen hala sampiyon adayı olabiliyoruz. ben gurur duyuyorum takımımla batsa da cıksa da. canaydın gitsin biraz paralı bir başkan gelsin toparlarız. umarım.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Aziz Başkan uyuma cimboma sahip çık:)[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ödüyecek[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 galatasaraylı zenginlerin pamuk elleri ceplere atma zamanı geldi.yoksa 100 yıllık kulup goz gore gore batıyor.31 aralıga kadar fifaya parayı odeyebileceklerini sanmıyorum ama elbet ek sure alıp krediyle oderler fakat bu onları bataga daha da itebilir.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bir iş adamı Özhan Canaydın'a 30m$ vermiş sanırım futbolcuların parasını versin diye[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: tellos, 31 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Bir iş adamı Özhan Canaydın'a 30m$ vermiş sanırım futbolcuların parasını versin diye birazda bana versin[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: tellos, 31 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Bir iş adamı Özhan Canaydın'a 30m$ vermiş sanırım futbolcuların parasını versin diye ünal aysal[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar