tanarrilord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Merhabalar wcgalaxy.com dan 1.12 TFT ve RoC No-CD cracklerini indirdim ama oyunun versiyonunu artıramıyorum bu patcleri yukledikten sonra calistirmaya kalktigimda soole bi error veriyo The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll yukledigim default versiyon olan 1.07 de takıldım bu sorunu nasıl asabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bende de hata werioda başka bi hata werio ne hatırlamıourum format attım bilgisayara şimdi yükliip bi daha denicem de zor gelio yüklemek:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Eueueh yannış anlamışın onun için çekmedim ki formatı:)Sadece denk geldi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya bak sen o war3.exe ve worldbuilder.exe yi salt okunurluktan çıkar.. sonra 1.12 Ft patch ini çalıştıtr(ft yoksa RoC için olanı kurcan) o zaten üstüne yazıyo.. sonra tekrar crack çek (bkz: www.whoho.com)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 crackli yani kopya w3ler patchlenmez. ver parayı al orjinali an ca ööle hem kopya alacan hemde pachleyecen????? ana olmaz ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 denizz madem sallıycan oturaklı salla ben nası aptchliyorum? bu kadar adam lancraftta nası oynuyo? genelde tek hata no-cd crackleri cd den çektiğiniziçins alt okunur olması ve bundna dolayı aptcher ın ğstğne yazamamsı yada oyun yüklüyken tekrar windows kurmuşsunuzdur. registriye küçük bi giriş yaparak (aklımda dii lben sallamıştım eryere war3 war3 die tutmuuştu. patchin çalışmasını sağlıyaiblirisnizi (install path çakıcanız bitane registry de.. bitio)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 evet oynuyoruz lethelerle bugün letheyi yendim hemde[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hani şu 1v1v1v1 de bneim 2 adamı aldığım ssen kimse dalmadan rahatça gelişip sonra kafma bindiğin oyunmu :P allah için yine zor kaçtın ... bian kalmayınca patlamasak.. :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar