sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 arkadaşlar evde 2 bilgisayar var interneti paylaşan, ben manyak gibi kazaa'dan 12 kb ile divx çekince içerdeki bilgisayarda anam babam veya kardeşim hiç birşey yapamıyor. buna bir çözüm yok mudur? mesela ben kazaa'yı veya kendi bilgisayarıma gelecek bilgiyi 6-7 kb ile sınırlasam çok da güzel halledilecek. ama bunun için ne tip bir program gerek bilen varsa yardımcı olursa sevinirim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bir programa değil belki, fakat bir IP ye, Porta veya Portlara bandwith sınırlaması getirebilirsiniz. man iptables.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 kazaa da var max. bandwidth to be used w/ other falan die[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yaw kazaa'yı örnek vermiştim sadece daha çok soulseek kullanıyorum ben yok mu başka yardım :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar