karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arkadaslar Avatarin bi verdata dosyasi var o verdata dosyasinda 60 new item cikior icinden bunlarin icinde taç var crown yani kafaya takilan deigisik giysiler fln var fakat ben bu verdatayi icine atinca uo klasorunun sphere i actigimda -3 diye bi error verior yukarda critial yazior verdata.mul dior bunu ben nasil duzeltebilirim bana bunu aciklayabilecek bi arkadas varsa gelip elini opecegim gercekten cok hayir duami alirsiniz...[hline]If you love FRP, Just Do It :)
Sky_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 -3 sphere.ini hatası olması lazım inideki ayarlarını kontrol et anladığım kadarı ile verdataya ulaşamıyo[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Neyi kontrol edecem abi iniye bende baktim o kadar salak degilim bilmesemde buraya yazmam hani...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
Öne çıkan mesajlar