tyreal_ilwenio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu İngilizce dilinde konuşan arkadaş lütfen biraz daha terbiyeli ol.:D[signature][hline]----tyreal ilwenio-----
octopus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pilis yaw artık uplamayın şunu =)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Burası post kasma mekanı oldu:) (acaba bu mesajı yazarken post kasmış oluyor muyum sevgili yöneticiler?:D)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 post +1[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hade bir upda benden..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Sabrina, 02 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: post +1 +1[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İlerde birgün torunlarıma gösterme maksatlı bi postta benden...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hakkaten anlamıyorum bu kadar anlamsız bişey büyütülmesine ya. biri de çıkıp kitlemiyo şurayı[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kilit diilde bu bi anı olarak kalır uplamayın lutfen .[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?!
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sınıf arkımdı =P[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b]
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bura post kasma mekanı olmuş... lüfen konyu kitleyip stikleyelim...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 stick isterüz[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tamam efsane bir başlık ama işte uplamayin ya :)[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Esprisi tamamen kaçtı, yeter artık neden kitlenmiyor hala bu topic ya[signature][hline]ABH
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne zarari var bi cozebilsem.[signature][hline]Who can explain?
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Esprisinin dışına çıktı, " post kasmak " için kullanan varya! Çoğu kişi bu forumun hangi dönemde açıldığından bile habersiz, sırf birkaç kişi zamanında komik bulup eğlendiği için upluyorlar ortama ayak uyduralım hesabı zaten, kız arkadaşımla kavga etmişim![signature][hline]ABH
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 uplamayın lütfen[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tdown: yapsak olurmu peki?[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 olur ya nie olmasın[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Doğru...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 uplayanları dövelim bitsin[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kitlensin olsun bitsin işte[signature][hline]from exile...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 area masterların hoşuna gidyo galiba=) ondan kitlemiyorlar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Öne çıkan mesajlar