Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burası post kasma mekanı oldu:) (acaba bu mesajı yazarken post kasmış oluyor muyum sevgili yöneticiler?:D)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
Sabrina, 02 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
post +1

+1[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
Esprisinin dışına çıktı, " post kasmak " için kullanan varya!

Çoğu kişi bu forumun hangi dönemde açıldığından bile habersiz, sırf birkaç kişi zamanında komik bulup eğlendiği için upluyorlar ortama ayak uyduralım hesabı zaten, kız arkadaşımla kavga etmişim![signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
uplamayın lütfen[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Mesaj tarihi:
olur ya nie olmasın[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Mesaj tarihi:
Doğru...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
uplayanları dövelim bitsin[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Mesaj tarihi:
area masterların hoşuna gidyo galiba=) ondan kitlemiyorlar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...