Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Ghost1989

Öne çıkan mesajlar

abi valla diyorum :D eaheuhea biri Zeus yazmış ordan aklıma geldi...bu eleman aynı zamanda Ghost isminide kullanıyordu :D ve adam 1989lu...sonra onun bir ara bana paticiğe konu açtım sunucuyla ilgili bıdı bıdı laflarını hatırladım...kesin o :D ehauehuehuae[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de böle ilginç bir ingilizcesi olan lamer den imza isterim :) süper olur koleksiyonuma iyi gider[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Silphatos, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
LOL , Türk'ten başka hangi ulusta böyle yüce bir ingilazca ve beyin vardırki :)

Threadin gösterimde olduğu son 5 dk[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar kitleyin falan diyorsunuzda gorenler oldugu gibi gormeyenlerde var bu neslinin son ornegi topigi ltf. yani siz guldunuz ok ama bundan nabini almayanlarda oldugunu unutmayalım pls. lol....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Magician
Job: Paper Flame (Paper Mage ile ilgili her turlu soruya itinayla cevap verilir)
Level: 64
Clan: The_Others
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

gene mi bu =)
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonick tarafından 22 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...