Redogski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yorumsuz.[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!!G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yedek lastik gibi ya edit:2 resimde süperde ilk resimde belli olmuyo şeffaf olduğu [signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro [Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 04 Ocak 2006 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ewet jantlar süper özellikle 2.resimde..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam, dönen cisim? dinamik kuvvetler? ısı? gel de güven buna. gösteriş? evet, uygundur :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 acaba hangi maddeden yapılmış?[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!! G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mükemmel![signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Abi çok merak ettim bunun malzemesi nedir. Valla paramecium benimde aklıma direkt senin düşündüklerin geldi:D[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yeaaa baby !![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 osmanyumdan yapılmış sanırım[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, büyük ihtimal policarbonattan yapılmıştır. 3-4cm kadar da kalınlığı olsa gerek. ben onun yerinde olsam bir de o şeffaf kısma renkli LED ile ışık verirdim. bir de leopar derisi döşeme. tam pezo arabası :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 photoshop bu dostlar bu da kaniti http://www.wass-up.com/forum/showthread.php?t=72490[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, teknik olarak yapabilmek mümkünken neden photoshop ile kasıyorlar anlamıyorum :) kaldı ki emin de değilller ps olduğuna. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
big_man Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence igrenç ne öyle koyu jant eskide kaldı artık şimdi nikelajlar moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nikelajlar türkiyede moda :) aştı millet nikelajı ...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tek sıra led döşeselermiş bide yarı çap şeklinde onu ufak bir karta bağlayarak dönmeninde etkisiyle güzel ışık efektleri yaratılabilirdi =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bu modifiye işinin sonu nereye gidecek merak ederim... Hostesli arabayı yaptıkları gün arabamı kıyıp modifiye ettirebilirim bak :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla hiçbi jant bazı şahinlerde (özellikle taksi) gördüğüm tek kollu asimetrik çelik jant kadar garip olamaz. ama iiyimiş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 O jantın bi kısmı siyah olduğu için görünmüyor faka tek kollu jant olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok yok özellikle inceledim bi kısmı siyah falan değil. nası yamulmuyo diye düşünüyodum ama sonra öğrendim yamuluyomuş ehehe. daha sonra sanırım senin dediin şekilde modelini üretmişlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kol yokki abi bu jantta? cam işte görmüyomusunuz? bijonlar cama takılmış. bu arada cam mükemmel dayanıklı bir malzemedir. normal ev camı diyelimki 8mm kalınlıgında 1 metreye 50cm boyutlarındaki bi cam üzerine 20-30kg basınç uygularsanız kırılır. Ancak aynı camın yüzeyindeki mikro çatlakları onarır/kaybederseniz o cam 4 tona kadar dayanım sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 artıslık yok ya cam ıste baska bırsey yok -senın jant kac kollu? -ne kolu ya olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar