Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jant Dediğin Böyle Olacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yedek lastik gibi ya

edit:2 resimde süperde ilk resimde belli olmuyo şeffaf olduğu
[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro

[Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 04 Ocak 2006 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ewet jantlar süper özellikle 2.resimde..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
acaba hangi maddeden yapılmış?[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer,
Seninle yaşamak ise nefes almaya,
Susuz üçgün yaşarım,
Ama nefes almadan asla!!!

G&A
Mesaj tarihi:
Abi çok merak ettim bunun malzemesi nedir.
Valla paramecium benimde aklıma direkt senin düşündüklerin geldi:D[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
osmanyumdan yapılmış sanırım[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
selam,

büyük ihtimal policarbonattan yapılmıştır. 3-4cm kadar da kalınlığı olsa gerek.

ben onun yerinde olsam bir de o şeffaf kısma renkli LED ile ışık verirdim. bir de leopar derisi döşeme. tam pezo arabası :P

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Mesaj tarihi:
Bu modifiye işinin sonu nereye gidecek merak ederim...

Hostesli arabayı yaptıkları gün arabamı kıyıp modifiye ettirebilirim bak :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester
VOLVO - Steady As a ROCK
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yok yok özellikle inceledim bi kısmı siyah falan değil. nası yamulmuyo diye düşünüyodum ama sonra öğrendim yamuluyomuş ehehe. daha sonra sanırım senin dediin şekilde modelini üretmişlerdi..
Mesaj tarihi:
kol yokki abi bu jantta? cam işte görmüyomusunuz?
bijonlar cama takılmış.
bu arada cam mükemmel dayanıklı bir malzemedir.
normal ev camı diyelimki 8mm kalınlıgında 1 metreye 50cm boyutlarındaki bi cam üzerine 20-30kg basınç uygularsanız kırılır.
Ancak aynı camın yüzeyindeki mikro çatlakları onarır/kaybederseniz o cam 4 tona kadar dayanım sağlar.
  • Yeni Oluştur...