Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevmek yada asık olmak sizce kolay bi kavram mı?

Batido

Öne çıkan mesajlar

Arkadasım birini gercekten sewdigini soluyo ama nerdeyse 2 3 hafta icinde unuttugunu idda ediyo tabi bu karsıdaki taraf icinde bole

Ben birini sewiyorum dedigim zaman ki halada diyorum nerdeyse 7 8 ay gecti hala sewiyorum bunu biliyorum bence sewgi yada ask bu kadar kolay solenip sonrada soledigini bu kadar kolay unutucak bi konu deil

Peki ya sizce?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiden kişiye değişir abi...

Ben şahsen aşkın anlara bağlı olduğunu, sevginin ise çok uzun süre aldığını düşünürüm. Tabii aşkın süresiyle sevginin süresi de buna bağlı olarak değişir.

Aşk çabuk söner, ya sevgiye dönüşür , ya da kaybolup gider. Şimdiye kadar biten bir "sevgi" yaşamadım, görmedim de...

Ama dediğim gibi, her zaman olduğu gibi, genelleme yapmak yanlış olur...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

ben su andaki kiz arkadasima coook coook sonra hayatim v.s. gibi sevgi sozcukleri demeye basladim ve elbettekide seni seviyorum demeye.. bi kere o lafi iliski kaldirmali ve haliyle kolay unutulmamali..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

iste bende onu anlamıyorum tam olarak dogru olan senin benim yaptıgım ama bu insanlar napıyo 2. gun askım canım bebegim bitanem seni sewiyorum 7 ay cıkıyo sonunda 3 gun 5 gun ahhhh die aglıyo 6. gun aynı muhabbet baskasıyla :D artık acaba bendemi bi gariplik war die dusunmeye basladım walla
Sosyal ağlarda paylaş

Sole anlatıyım..Mesela bır patates cıpsı yıyıp ustune kola ıcersen bu sevmek olur ama bır patates cıpsı yıyıp butun gun o agzında bıraktıgın tadla kalırsan buda aşk olur..Sevmem buna gore kolay kavram ama aşk zor gercekten..Gıdıp su ıcersın cıpsın ustune kola ıcersın sakız cıgnersın yemek yersın yanı butun gun ole gecmez..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

çok insan sevdim unutabildim.düşünce yada aklıma gelince asla üzülmedim hatta onları düşünmedim bile asla

ama bi kere aşık oldum

unutmadım unutamadım.baktıgım heryerden gordugum herşeyden onu cıkarıyorum.herkesi ona benzeiyorm.garip bişi tabi ama sevgide var aşkta var[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşımı seviyorum. 2 haftadır o da beni sevdiğini söylemeye başladı ama ben 3 aydır seviyorum. Bir isim koyma çabası yok. Sadece seviyoruz birbirimizi ve ben kolay kolay unutabileceğimi zannetmiyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

aşk vardır. ne zaman unutulur biliyo musun bitti dediğinde içinde hala bişeyler kıpırdamıyosa unuttun demektir. ayrıca unutmak kolay diildir.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 04 Ocak 2006 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay bi kavram değil gerçekte,ama birini harbi sevdiysen,o kesin senin kalbinde bir yerlerde oluyor,belki bazı şeyler zamanla değişiyor ama özellikle birde güzel şeyler yaşadığını biriyse,hep seviyorsun.
Aşık olmaksa,valla daha farklı yani yolda birini görüp "oha ya kıza bak aşık oldum resmen"de dersin ki çoğumuz demişizdir :)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aşk anlayışım ya da tanımıma göre değil ama farklı görüşleri olan insanlar vardır elbet...Yine de dediğim gibi bence olmamalı.[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben birini sewiyorum dedigim zaman ki halada diyorum nerdeyse 7 8 ay gecti hala sewiyorum bunu biliyorum bence sewgi yada ask bu kadar kolay solenip sonrada soledigini bu kadar kolay unutucak bi konu deil

Peki ya sizce?

hic bir zaman belli olmaz bu. bir de bakarsin sen de arkadasinin unuttugu gibi bir anda unutursun, bu kadar emin konusmamak lazim. zira sonra cok büyük hayal kirikligina ugrayabilirsin .
insan dogasi böyle , doganin kanunu böyle . ne kadar sonucun bu sekilde olmamasini istiyorsan bile , karsi cikamiyorsun.
Sevmek ve ya asik olmak hmm.
insanina göre degisir bu . cok kolay asik olup , cok kolay unutabilirsin. ya da senelerce beklersin , zor asik olursun ve zor da unutursun. bakis acisi olayi.
hic bir zaman emin olma .
sonsuz ask diye bir kavram yok cünkü . ölümlü dünyada ölümsüz bir ask ne kadar mantikli olabilir?[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Ocak 2006 05:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 04 Ocak 2006 07:53 tarihinde demiş ki:
aşkla sevmek arasındaki fark;
sexle sevişmek arasındaki farkla doğru orantılıdır.

saygılar(bu sonda konulan saygılar lafı da yeni moda oldu)

ilginç bir benzetme olmuş.denedinmi nerden biliyorsun :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
sevginin tanımı türk dil kurumunun sitesinde aynen şu şekilde verilmiş "İnsanı bir şeye veya bir kimseye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten duygu" yani sewginin bitmesi kişiye,diğerine;ilgi ve baglılık kawramlarına verilen anlama bağlı kısavası kişiden kişiye degişebilen bi tanımı war,senin hoşlanmak die algıladıgın şeyi karşı taraf belki de kara sewda olarak algılıo,o yüzden böle şeyleri fazla kafaya takmamak lazım,ama gerçekten merak ediosan o kişinin başka seylere olan sewgisinin yogunlugundan bunu anlayabilirsin derim ben,heyyt bea:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...