Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bana da 21 gün içinde gelmediği zaman bir mail atmıştım.Ertesi gün yenisini yolladılar hemen.Müşteri hizmetleri çok iyidir sendit in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Genelde problem sendit'den değil de bizim süper ptt'mizden kaynaklanıyor.. Mesela ben sapanca'da oyunu 23'ünde almıştım ama Ankara'daki arkadaşım 1 ay sonra alabildi .. Kaybediyolar postaları fln saçma sapan işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 gittigidiyor.com dan 2 gün içinde geldi oyun.. tavsiye ederim..ve şuan nautilus megavizyon da var sürüyle wow ama tbc yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Benim elimde 2 kutu TBC var 75 lira dükkan fiyatından sıfır jelatinli olarak verebilirim ihtiyacı olan arkadaşlara; Ayrıca Prepaid card şifrelerini 50 ytl ye, WoW paket şifrelerini de 40 ytl ye yollayabilirim. MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Prepaid kartlari satan bir yer var mi ? bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 walandyl bu prepaid kartlar 3 aylık ücretsiz oynama degilmi ? Bunun asıl fiyatı 10euro 50 ytl nasıl cıktı o kadar¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 3aylık prepaid nası 10euro oluyor? fiyat uygun 50 yetele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Prepaid demek hazır ödenmiş yani... O sizin dediğiniz 10 euro olan guestpass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ayda en az 2 kez format atma ve her seferinde oyunu baştan kurumam sebebiyle gördüm ki BC 2. cdsinde sorun yaşıyorum yükleme esnasında. Acaba Ankara'da oyunun DVD'sini bulabileceğim (kopya arıyorum haliyle) bir yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar