PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Milli takımın yenı forması cok guzel ve sade olmus ama anlamadıgım bısey war nıe ay yıldız ole duruyo nıe eskısı gıbı deıl hıc yakısmamıs.Ayrıca nıke olması ayrı bı prestij.[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Kime sorduysam bayragın kare biçimdinde olmasını istiyo tum arklarım Hastamısınız arklarım ?[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 anlamadıgım ve kabul edemedigim diger butun ulkelerle aynı formaları giyoyor olmamız.modelini federasyon verse nike milli takıma uretmeyecek mi yani...bence uretir ne kadar zor olabilir ki nike icin..anlasmayı oyle yaparsın.ne de olsa dunya 3. yuz kabul ettirirdik diyye dusunuyorum .forma takımın karizmasıdır.federasyon yapsa yarısmayı eminim dunyanın en guzel formasını cizer turk insanı..fena mı olur yaniii....... nike ın forması adidastan kesinlikle daha guzel.gidip yeni forma almak gerek mecburen ama olsun.guzel forma ama herkesin uzerinde.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 numaralar berbat, formanın ıcıne etmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bu arada dızayn olarak fransa ve ıtalya'yı gecemeyız eger oyle bır yarısma olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 world cup da da aynısı oldu forma sponsoru adidas ken çinle sadece bayrak farkımız wardı gerıye kalan hersey aynıydı bence çok saçma !!!!![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hiç güzel değil yeni formalar. adidas iyiydi forever adidas.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 formalar cok bol ya ne o oyle. Kappa gibi streç kumaştan olsa bide nike off süper olur. okanı biri çekti omzu çıktı dışarı bolluktan bi pozisyonda ehhe[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Beşiktaşta Beşiktaş Çarşısında bir spor dükkanı var arayın bulursunuz 100 milyonluk formanın tıpatıp aynısını ama bu kadar olur yani kendi gözümle gördüm haluk ulusoyun yanına gitem aferin olum lisanslı ürün almışın diyecek kadar aynısını 25 milyona satıyorlar ben aldım müthiş beyazı daha güzel...[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tek kelimeyle berbat formalar..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Cok guzel olmasa bile,eskisi kadar igrenc degil..Bi kere orjinal bir sey degildi.Cinlilerle ayni formayi giyiyorduk yani oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 cin deil çin ama nyse :-)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ayy espriymis..Atladim hemen.Cin degil deyince [Bu mesaj MeSh tarafından 23 August 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 birazda türkçe konussan son yazdıklarını bızde gorsek ve anlasak!!![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 23 August 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Cin degil Çin gibisinden abzürd bir espri yaptin,bende sadece "Cin degil..." ' i gorunce atladim.."Eminim Cindi" diye mesaj attim.Sonra mesajinin devamini okuyunca yaptigin espriyi(!) farkettim. Aciklayici oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oldu ama ortada bu kdr celallencek bı konu yok !!!!![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Celallenen sensin gerci,"Turkce konus" falan. Neyse irc'ye cevirmeyelim forumu.Bu tartismaya bi nokta koyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 wayy hll tam bı paticik user ı gıbı dawrandın hll nyse hakkaten kapatalım[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yakaları çok kötü formaların çekmişler açılmış gibi bide kolları kötü ama design olarak güsel[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Formalar iğrenç onu tek güzel yeri ay yıldız ne de olsa kafadan karizması var:D[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar