bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 arkadaşlar aslında bir konu değil yazacağım, sadece bir soru. eğer yardım edebilirseniz süper olur. rolling stones un sanıyorum son yıllarda çıkardığı bir albüm vardı. adını ben "jazz & rock" olarak hatırlıyorum ama kimse bilmiyor. albüm kapağının rengi pembe ağırlıktaydı. albümün özelliği ünlü blues-jazz şarkılarını rolling stones yalnızca çalması, şarkıları ünlü jazz solistleri söylüyor. albüm hakkında hatırladığım sadece bunlar. almanyada bir parti sırasında görmüş ve dinlemiştim, ancak şimdi o alman çocuğa ulaşma şansım yok :) şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hm ya emule den bulabilirsin sanırım. gir www.sharereactor.com a arat rolling stones album diye sonra emule dan indirirsin tamamını.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar