Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyle birsey olamaz K2'ye kufretmek farz oldu!


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Yok boyle birsey daha demin eslantta ash skeleton kesiyordum bunlarda durmadan party atıyor(3-5 kurusun lootunu yapmak icin) neyse block party yaptım private'den küfretmeye başladılar sanırım birisinin nick'i blast_priest idi. Adam sonra seni macro kullanıyorsun diye şikayet etcem dedi ki ortada öyle birşey yok zaten kosp'un patch'i yok. Güldüm ok gelsin banlasınlar dedim. aradan 5 dakka geçti dc yedim ve acc'm banlanmışım! küfretcem tutuyorum kendimi. Ben bu oyuna para veriyorum oynuyorum hilesiz gelip üstüne banlıyorlar! bana kanıt göstersinler TAMAM diyeceğim ama bu nedir?! Forumlara bakıyorum hiç birşey yok! cıcığını çıkardı bu herifler. Şikayet için nereye mail atabilirim bilgisi olan varmı? suçsuz yere banlakmak hiç hoş bir duygu değil![signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.

[Bu mesaj Masteis tarafından 05 Ocak 2006 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olmypia'dayim verdigin adrese mail atcam fakat ingilizcem o kadar iyi deil... Bana şunun çevirisini yapabilecek varmı?

"Account'um banlandı. Nedenini öğrenmek istiyorum. İllegal programlardan banlanmışsam ise kanıt istiyorum."[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 05 Ocak 2006 13:43 tarihinde demiş ki:
"Account'um banlandı. Nedenini öğrenmek istiyorum. İllegal programlardan banlanmışsam ise kanıt istiyorum."


"My account has been banned. I want you to tell me the reason of this. If i get banned because of an third party program, i want a prove."

Umarım charın açılır...[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...