Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oda toplamayan kardeşlere çözüm =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benimki hep unutur , yatak toplamaz , eşyaları oraya buraya atar. Laftan da anlamaz. Kızsan bağırsan tık yok. Değisik bi yöntem deniyim dedim tuttu. Güle oynaya topladı bugün. işte yöntem :-p

[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK

Mesaj tarihi:
gayet güzel bi çözüm olmuş.. tebrikler..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
dynun bunlardan bi iki tane de bana ayarlasana, kendim için diyorum :D[signature][hline]if there were words for this
would i sing or would i scream?
Mesaj tarihi:
Yalnız, direk tahta kalemiyle yaptım, inşallah çıkar :-)[signature][hline]I`m in love with my lust

G3NK
Mesaj tarihi:
Dalga mı geçiyorsun =) Penguen okuyorum , eğitim sayılır mı ?[signature][hline]I`m in love with my lust

G3NK
Mesaj tarihi:
ahah cidden resimler çok güzel :)
ellerine sağlık ii öğretir nasıl bakıyor baksana kızgın kızgın :D[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...
Mesaj tarihi:
dynun senin ufaklığa iki resim yetmiş benim odaya gel
artık bi haftada çizersin 50 tane karikatürü :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki:
Yalnız, direk tahta kalemiyle yaptım, inşallah çıkar :-)

inşallah :D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
böle bişey sadece beni uyarmaya yarr kardeşimi deil her sabah yatağı toplamadan çkan ben bunu her gördğmde sinir olurum artık:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human

[Bu mesaj Ji_Ber tarafından 05 Ocak 2006 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh süper annem görmesin *!Çaktırmadan topici kapatır*[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Mesaj tarihi:
Kardeşim 19 yasında ama ona odayı topla dıyemem cunku bende dağınık bırıyım ustune ustluk aynı odayı paylaşıyoruz :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
  • Yeni Oluştur...