murtyy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi ben o 3 aylık konusunu çözemedim bnm bildiim 2 aylık neesee geldi sonundaa yuppiiii[signature][hline]herhangi bi serwer da ud pri arıyor. pm pls eger varsa frostwhisper da ally pri de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Iyi hoşta niye d&r lara fln yollamıorlar bole çok zor olur ve baya bi kişi üşenir bunu yapmaya :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Admin'den aynı mesajı bende aldım.. Yukarıdaki sekilde verilmiş bize bilgiler ben tekrar pasteliyorum.. World Of Warcraft oyununun 3 aylık Oyun Kartları gelmiştir. İlgilenen oyun severlerin aşağıda belirtilen hesaba havale geçmeleri (Kargo ücreti karşı ödemeli) ya da İstoç 6. Ada. No:68 Mahmutbey adresine gelerek oyun kartlarını 25 Euro (KDV dahil) karşılığı temin etmeleri gerekmektedir. Aral İthalat Elektronik San.ve Tic.Ltd.Şti. Banka hesap numralarımız T.İş Bankası İstoç şb. (şb.kodu 1225) eur hesap no.33727 Garanti Bankası İstoç Şb.(şb kod.359)eur hesap no.9095066 YKB Tahtakale şb.(şb.kod.656) eur hesap no.3003446-2 İlginize şimdiden teşekkür ediyoruz. Aral İthalat [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben game cardı alım admin yanlıs yazmıs 60 gun yane 2 aylık[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Böyle bir sistem kullanıyorlarsa niye zahmet edip getirmişler ki?Saçmalığın daniskası...[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sacmalık degil abi kdv var onlar kendilerinikini sora birde satın alan adam koyup ta satıyo fiay artıyo epey onlarda bole yapmıs aslında yine dusunulen biziz[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 harbi d&r gibi magazalara fln gonderseler super olurdu :D[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 5 ocaktan beri yeni bir gelişme varmı acaba? şu an gamecardı izmir'de temin etme gibi bir şansım varmı yoksa illa havalemi geçmem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar