Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral İthalat [Gamecard] // Mutlu Son

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ben konuyu Aral bölümüne açmıştım ama ordan silinmiş..
Wen'nin verdigi link e güzel sekilde destek verebilirsiniz..
Ama konuyu açan ben degilim arkadaşlar..
Orda da adım Eternal.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma gelebilir ama blizzard'ın oyuncuların hakkını korumak adına birkaç basit adım atmış olması çok şeyi değiştirebilirdi.

WoW'u ithal eden her firma için belli standartlar koymalı, gamecard vb. şeylerinde oyunla beraber ithal edilmesini şart koymalıydı bence. Şuanki durum bir şişeden su içmek gibi, ters bir durum yok ama bardak'ta olsa fena olmazdı değil mi ama ? :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

Hala gelmedi dimi bu meret.Bu demekki millet exp.de sıfırdan 70 yapıp itemlerin suyunu çıkartınca gamecardlar gelicek bu gidişle-gerçi hiç gelmeyebilirde.Neyse hala umutluyuz,bekliyoruz...Artık rüyalarıma gamecardlar giriyo zaten(kişisel-1,OHA-2,şaka-3)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159&whichpage=2&ARCHIVE=

Efendim hayırlı olsun..
Paticik.com WOW bölümü sakinleri birkez daha kendini camiada göstermiştir =)

Aral İthalat Adminlerinden birinin üstteki foruma yazdıgı post...

said:
Merhaba,
Oyun kartlarının siparişi verilmiştir. Vivendi firmasından kartlar beklenmektedir.
Teşekkürler

Emegi geçen herkese Teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...