Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben konuyu Aral bölümüne açmıştım ama ordan silinmiş.. Wen'nin verdigi link e güzel sekilde destek verebilirsiniz.. Ama konuyu açan ben degilim arkadaşlar.. Orda da adım Eternal.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben yazdım oraya baklım buranin ismini verdim bir suru kisi var diye :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 resmen dalga geçiyorlar ya,nasıl yardımcı olabilirim falan diye..dışarıdan alışveriş sitelerinden almayı düşünüyordum ta ki onada kredi kartı gerekeceğini anladığım ana de...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Saçma gelebilir ama blizzard'ın oyuncuların hakkını korumak adına birkaç basit adım atmış olması çok şeyi değiştirebilirdi. WoW'u ithal eden her firma için belli standartlar koymalı, gamecard vb. şeylerinde oyunla beraber ithal edilmesini şart koymalıydı bence. Şuanki durum bir şişeden su içmek gibi, ters bir durum yok ama bardak'ta olsa fena olmazdı değil mi ama ? :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Aral sanırım son 1-2 yıldır türkiyeye gamecard getircek, bence boşuna ne umitlerinizi ne de zamanınızı bu konuya harcayın.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gamecardsız bir türkiye icin elele[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuyu burdan takip edebilrisiniz diger baslık cok alakasızdı yenisini actım ama burdan kimsenin tepkisi gormuyorum orda[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizi kimse adam yerine koymuyo eternalde yamzı ama yok bizi koymuyo kimse ama yerine[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 acaba kimse yurtdışından tanıdığı aracılığıyla falan,yada kendisi gamecard getirtebilir mi?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu gamecard pre-paid card mı oluyo anlayamadım[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hala gelmedi dimi bu meret.Bu demekki millet exp.de sıfırdan 70 yapıp itemlerin suyunu çıkartınca gamecardlar gelicek bu gidişle-gerçi hiç gelmeyebilirde.Neyse hala umutluyuz,bekliyoruz...Artık rüyalarıma gamecardlar giriyo zaten(kişisel-1,OHA-2,şaka-3)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Merhaba, Oyun kartlarının siparişi verilmiştir. Vivendi firmasından kartlar beklenmektedir. Teşekkürler diyor aralım admini [Bu mesaj BullDoG tarafından 09 Kasım 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aralın sitesinde satıs noktaları var ordan bakabilirsin hangi sehirlere nerde ki magazlara verdigini[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aral elektronik getircegini soyledi siparis vermis ama geldimi bilgisi olan varmı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159&whichpage=2&ARCHIVE= Efendim hayırlı olsun.. Paticik.com WOW bölümü sakinleri birkez daha kendini camiada göstermiştir =) Aral İthalat Adminlerinden birinin üstteki foruma yazdıgı post... said: Merhaba, Oyun kartlarının siparişi verilmiştir. Vivendi firmasından kartlar beklenmektedir. Teşekkürler Emegi geçen herkese Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adamalra gazı ben verdim :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hayırlısı bakalım kredi kartıyla odemem artık[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben 2 aydır baya taciz etmiştim:D bakınız orda da nik aynı:D sidik yarısına döndü nese:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben direk p.m. le santaj yaptım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eet murty atti sonra ben yine aragaz verdim kacc sefer[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lanet olsun off ya oyunu bırakıyorum satılık char level 60 paladin isteyen bana ulaşsın[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 TEBRIK EDIYORUM BEYLER!! PATI ve TUM Türk WoW CAMIAMIZA HAYIRLI OLSUN!! ayy, çok sevindim :D[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oha. patinin gücü yine kendini gösterdi,helal olsun bizi orada temsil eden arkadaşlara ve bizi umursayan aral ithalata.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 işte bu süper oldu artık pazar günleri dergi alırken wow pre paid alabilcez oley oley.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CompeAnansi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yaşasın WoW yaşasın paticik yaşasın biz (polyanna mode is on )[signature][hline]This was freedom; losing all hopes was freedom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar