laplomaxis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 para işlemini nasıl yapıcam bi yardıma ihtiyacım var.Arkadaşım bana cd sini verdi tabi paralı olduğunu sonradan söledi lavuk. ve aylık ne kadar fiyatı şimdiden çok sağolun ii oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aral böyle bir girişimde bulunursa gerçekten türk oyuncular adına büyük bir kolaylık sağlamış olur. Madem bu şekilde bir ödeme metodu var neden TC'de yaşayan oyuncular bundan yararlanamasın??[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Bone, 21 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: blizzard! diyim ben :) tşört dışında şapka, eldiven, anahtarlık, hatta şu grom medivh heykelleri felan da olur. alırım her türlü. ama blizzard Türkiye'ye yollamıyor sanırım kendi sitesindekileri evet ya aral onlarıda getirse keşke t shirt felan gelmiyor şöyle gzüel güzel alsam gidip 80 tanesinden. Bu arada heykeller için :D bende Nightelf Archer, Rifleman, Şu orcların 4. herosu varya shadow priestmıydı voddomuydu neydi o var :D www.forbiddenplanetstore.com adamlar 6 günde gönderdiler. heykellerin boyuları Dwarf Kola kutusu kadar iriliğide o k adar. Troll bi 10 cm uzundur, Elf 5 cm felan uzun.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nooldu beyler Pre-Paid Gamecard'lar? bi gelişme varmı Aral İthalatta?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 su yasım geldım hala kartım yok daha dorusu dertsız basımı banka ıle arıtmak ıstemıyorum. bu olayıde arkadaslarımın kartını kulanarak hallettım ama gonul ısterdı gıd kontor alıyomus gıbı oynama suresı al. +sı kımsenın pre paıde guvendıgı kadar karta la odemeye guvenmıyor sadece elı mahkum oldundan kabullenmıs durumdayız(bence)[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet arkadaslar bende oyunu alıp oynamak istiyorum ama kredi kartım yok bu nedenle oyniyamıyorum eger getirilirse 3 aylık lardan kapcam bi kaç tane :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: laplomaxis, 22 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki: para işlemini nasıl yapıcam bi yardıma ihtiyacım var.Arkadaşım bana cd sini verdi tabi paralı olduğunu sonradan söledi lavuk. ve aylık ne kadar fiyatı şimdiden çok sağolun ii oyunlar malesef arkının cd sinden giremezsin cd key denilen bi olay var orj cd keyin olacak cd keylerde bi kere kullanılabiliyor tabi arkında kullanmıstır orj cd yi alman lazım bu 100ytl ilk olarak aylık da 20-25 ytl arası tabikredi kartından cekiyorlar bu arada credi kartın yoksa buraya yardım msjı at da barin belki game card cıkar bu da tabi game card taki şifreyi girip süreni uzatıyorsun game cardın olayı da budur[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Aral İthalat inşallah bu seslenişimize kulak verir. Gerçekten çok iyi olur Gamecardları getirirlerse. Hem gönül rahatlığıyla oynarız hemde Aral İthalata para kazandırmış oluruz :)[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Revell, 26 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Aral İthalat inşallah bu seslenişimize kulak verir. Gerçekten çok iyi olur Gamecardları getirirlerse. Hem gönül rahatlığıyla oynarız hemde Aral İthalata para kazandırmış oluruz :) saygılar kardeşim :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aral ticaretin TR'ye getirdigi WoW sayısı bellidir sanırım.. Ayrıca buna GameSeek EBay ve bir çok müzayede sitesinden Türkiye'ye giriş yapan Wow'un sayısınıda katarsak bence yeterli bir potansiyel var Türkiyede.. Ve hatta bence Gamecard ile TR deki oyuncu sayısında artık bişe olabilir.. Çünkü kafede gördüğüm kadarıyla birçok KO oyuncusu var ve bunların yaş ortalaması 18(-).. Ailelerinin internet ortamında kredi kartını kullanma konusunda hala bazı önyargıları oldugu için online ödeme yapamıyorlar.. Böylece bu tür sorunlarda aşılmış olur..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 zorlu bekleyiş başladı gözden geçeriolarlar suanda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hadi hayırlısı :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 haydi aral yap bize bi babalık[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sonuc?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bekliyoruz galiba hala..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bencede kartların gelmesi çok iyi olur bende oyunun hastasıyım ve mecburen credit card kullanıyorum ama credit card kullanma taraftarı diilim onedenle gamecardlar şart bencede yani iyi olurdu doğrusu.Ne kadar ekmek o kadar köfte gibi... :) Ne kadar gamecard o kadar WOW.Hem zaten bu oyunun hastası olupta sırf kredi kartı kullanmaktan çekindiklerinden bu mükemmel oyunu almayan kaç kişi tanıyorum.Bence kartlar Türkiyeye oyunun oynandığı her İl e gelirse eğer oyunun satışlarınında buna paralel olarak artacağını düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hadi bi sonuc cıkmadımı hala?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hindi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet gelsin artık saygılar rion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sagol kuzen bu arada yılbası yaklasıyor hade gelsin su cardlar yawsss[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Gamecard ın Türkiye ye gelmesini ve bu konuda Aral İthalat'ın bizlere yardımcı olmasını istiyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben evden oynamama rağmen tedirginim genede kredi kartı bilgilerimin bir türlü görünebileceğinden bu sistem umarım gelir[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ee noldu hala bi haber yok mu snal card isterik sanal card isterik sanal card isterik[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Aral ithalattan bişi beklemek sizcede biraz saflık olmuomu. Herkesin wow wow die kırıldı aylarda (nisan,mayıs) sadece 1000 tanemi ne box getirerek gözümden düşmüş bi firma. Hayır getirse sanki hayrına daıtçaktı para kazanmayı bile bilmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gerek güvensizlik gereksede kredi kartımın mütamadiyen 2 ayda bir garip garip sorunlar çıkartıp 2-3 günü bana wowsuz geçirtmesi vede bu sürede banka blizzard ve benim aramda geçen telefon mail trafiği sebebiyle yaşadığım gerginlik sürecine(sebepsiz yere yeterli limiti varken para kesmemesi vsvsvsvs) nedeniyle tercih edeceğim ödeme şekli olucaktır game card (ki 1 defa internetten aldım ama 15 günlük bekleme süresi insanı bu hadiseden soğutuyor her ne kadar game card ın resmini maille yollayan siteler olasada onlarda pek güven telkin edici değil) bu sayede hem wow camiası bir çok oyuncu kazanacak hem varolan oyuncuların dertlerinde azalmalar yaşanacak hemde bu durumdan aral ithalat kazanacaktır for the horde[signature][hline]nick: kyha server: ragnaros class: warrior ırk: ork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arklar bi duyum aldım aral getirmiş tr ye cardları[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar