wraog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 8 Yaşındaki çocuğa anlatırmış gibi anlatır mısınız lütfen? :P
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Şimdü xp win2k'ya benzer. Evde xp var benimde hatırlamıorum şimdi. Önümce 2k var bilgisayarıma giriosun C:'ye sağ tuşla tıklıosun sonra özellikler'e giriosun. Orda Araçlar sekmesine gidiosun. Hata kontrol mu ne var orda en üstteki onu tıklıosun. Orda bir seçeneği var onun Bad Sector araması ve düzeltmesi yap diye. Onu seçip başla diosun hop. Sonrasını bilmiorum hiç denemedim çünkü :D İngilizceyse XP Bilgisayarım=My Computer Özellikler=Properties Araçlar=Tools Hata Kontrol=Error-checking(Scan for and attempt recovery of bad sectors)[hline]This Cat Scratches Free.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bazen istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor ama.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben su an için düzeltmekten ziyade sadece "bad sector" var mı yok mu ona bakmak istiyorum."Bad sector" varsa zaten gidip değiştirteceğim hazır daha yeni almışken...garantisinden faydalanmak lazım.
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben su an için düzeltmekten ziyade sadece "bad sector" var mı yok mu ona bakmak istiyorum."Bad sector" varsa zaten gidip değiştirteceğim hazır daha yeni almışken...garantisinden faydalanmak lazım.
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bu arada zahmet edip cevap verdiğin için çok teşekkürler. :)
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bu arada zahmet edip cevap verdiğin için çok teşekkürler. :)
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj gönderirken çok beklediği için refresh felanmı ediosun :D Her mesajın 2 kere çıkmış üstüne topicte iki kere açılmış zaten :D[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar