Copycat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sanırım fazla sayıda türk oyuncusu varmış.Buradan iletişim kurabiliriz. Masuo UD Rogue[signature][hline]EU-Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hehhe Kazui ud rogue bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Calia Ud Warlock[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Romathar Tauren Warrior guild var mı?[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Wissie ya da Wishie, Tauren Druid. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 serveda soyle bisi var nereydeyse tum ud ler lock tum taurenler warr tum orclarda shaman neredeyse ama :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Penthesilea, Undead Warlock Yok, kasamicam valla bi daha alliance, yalan olur Venture Co : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Twisty, 06 Aralık 2005 01:52 tarihinde demiş ki: serveda soyle bisi var nereydeyse tum ud ler lock tum taurenler warr tum orclarda shaman neredeyse ama :) Hm, eger böyle bi durum varsa mage falan acayim. Warrior, hunter ve priestim var 60, farkli bisey istiyorum ya : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mage ac dedik ya. Ben tank sen DD =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 warlock ftw bi warlock alana yanında tank veriyolar :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ee guild var mı oksa kursun biri =}[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Valla şuan No Fear die bir guild var karışık bir guild ama ben guild içindeki bazı türk oyunculara ısınamıdığım için girmem :P birde benim arkadaşın bulunduğu guild var Godlike die onlarda pvp için kasıyorlar wsg filan :P ben guild filan girmicem solo gidicem yeri gelince gireriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende bi guilde girmedim ama kurarsanız neden olmasın dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 LVL 26 Undead Rogue Nick: Norb[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mezarkabul human mage guild: Frostmourne, 10 küsür türk var, toplamda kaç kişi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet, warlock a kadar verdim : ) Penthesilea, Undead Warlock hizla kasicam artik[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 warlock ftw ztn su voild summonu hele yanında tank veriyolar resmen lvl 15 im lvl 20 questlerini cok rahat yapıorum super ya :) [Bu mesaj Twisty tarafından 06 Aralık 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: -Drizzt-, 06 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Mezarkabul human mage guild: Frostmourne, 10 küsür türk var, toplamda kaç kişi bilmiyorum :) hehe geçen gün Hillsbrad pvp yapıyorduk lowbie olaraktan ama sizin guilden küçük onur geldi lvl ?? warrior ezdi geçti sölersen sevinirim lowbielerin pvp sine karışmasın blizzard günah yazar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Lind3r0th, 06 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: -Drizzt-, 06 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Mezarkabul human mage guild: Frostmourne, 10 küsür türk var, toplamda kaç kişi bilmiyorum :) hehe geçen gün Hillsbrad pvp yapıyorduk lowbie olaraktan ama sizin guilden küçük onur geldi lvl ?? warrior ezdi geçti sölersen sevinirim lowbielerin pvp sine karışmasın blizzard günah yazar :P kendisi guildmasterımız ama ben yinede çekerim kulağını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lvl27 Warrior ;) Bağlantıyı kesmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Wissy ayrıldnımı Venture co.'dan ?[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yok hocam. Burada da actim bir char. Gunde 15 dakikami ayiriyorum. =] Rank 14 olduktan sonra belki daha cok ilgilenirim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 LFG WC !11 :D[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ee kimse guild kurmadı mı aa ben bilsem adam gibi baskanlıgı ben kurcam ama 60char da yok ben olmam daha ii bilen biri kurcak tabiki hade biri kursun hordeda[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Nyu - Orc Warrior Valla bi daha alliance kasmam ben de başıboş laf dinlemeyenler sürüsü bıkmıştım hunterla milletle uğraşmaktan.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Maxarathiel-60 NE Hunter/Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar