Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150 milyon civarı elektro gitar arıyorum !

asterix

Öne çıkan mesajlar

bende var bi tane ama 190 milyon =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

o paraya bulurdan bide ben alım yaf..:)
şaka maka bende bi klaisk gitar arıyom de ne alaka:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=165079

böle bişi var fiyatı 250 ye düşürdüm =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha zorlarsan butceni daha kolay bulabilirsin ihtiyacın dorultusunda biriktir bence biraz daha sabret ;)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

izmir kipada suzuki marka 0 elekrolar war .160 ytl ye. ama ses cikariyormu emin degilim .bi baq istiyosan :D

edit: kipa degil carrefour du
[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART

[Bu mesaj ReBeL tarafından 05 Ocak 2006 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...