asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ikinci el temiz ucuz bi bass gitar arıorm...acemi için ama çok kötü bişey istemiorm !!
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yeni baslayan için washburn xb200 üm var ama bi kaç çiziği ve göçmesi var + tel takmam falan gerekecek yeni bas aldığımdan beri duruo[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 peki çokmu götü duruyo çizik göçük falan...bide fiyat ne olur?
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok hiç kotu durmuo da bi bakmam lazım gitara duruma bi de bakımını yaptırıp fiyat biçmem lzm daha zamanı var yani :)[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaptırmaktan kastın ne anlamadım? bide nekadar zamanda hazır olur? yaptırınca ne kadara verirsin?
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 600 e full modifiyeli cort action V veriorum özel seçim klavyesi fln normallerine göre ince kasası fln daha kaliteli ve perdesiz tavsiye edeblirm sana :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben ucuz istemiştim ama..:)
shimana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ABİ BEN 400 E CORT ACTİON SERİSİ BAS ARTI PROCESSOR ALIORM SEN NAPTIN...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: shimana, 04 Ocak 2006 21:32 tarihinde demiş ki: ABİ BEN 400 E CORT ACTİON SERİSİ BAS ARTI PROCESSOR ALIORM SEN NAPTIN... bak a nın yanında bi tuş var.. modifiyeli .. [signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 myster1o said: yok hiç kotu durmuo da bi bakmam lazım gitara duruma bi de bakımını yaptırıp fiyat biçmem lzm daha zamanı var yani :)[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior bas gitar duruyomu sattınmı nedir durum :)
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 oha şansa bakıodum gördüm normalde hiç bakmam ahah gitar hala duruo, ama satmamaya karar verdim, modifiye ile ilgili herseyi o gitar üzerinde deneyip tecrübe edinmeye karar verdim :)
Öne çıkan mesajlar