xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: WarriorTheLast_, 05 Ocak 2006 00:10 tarihinde demiş ki: Ben sana ne diceğini sölim daha önce de olduğu gibi TheLast Clanına borçlu olduğun özrü dile arkadaslarınla birlikte baslattığınız karalama kampanyasından ötürü.Ardına 1 de nasihat ekliyelim ( görünüyor ki gerekiyor ) ; önce kendini tanı sonra insanları tanımaya çalış.Herkese ii oyunlar. ben o özürü vereli 3 saat oldu xD HErkeze iyi oyunlar[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o özürü Forumdaki yandaşlarında DUYMALI.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hoş Geldin Kanki.... Nick= METOXX Clan= Justice Server= Ares Level= 62 ye cok az kaldı Job= Elemantal Lord Nation= Karus [Bu mesaj MeToXxX tarafından 05 Ocak 2006 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 welcome_back[signature][hline]Owned By CamthalionTasardur o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 iyiki açılmış charın mutlu oldum ama keşke kendini küçük düşürmeseydin ne diyelim SENİN için hayırlı olur[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:136k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Diablo_Angel, 04 Ocak 2006 21:53 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 04 Ocak 2006 21:34 tarihinde demiş ki: en çok yardım burda bi ark vardı diablo_angel sanırım o çok yardım etti ve şu adrese 2 3 defa msj yolladım [email protected] öhm bu ben oluyorum sanırım :D ohh maşallah kondu üstüne XD[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hoşş geldin işte bu ii oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Barıııııııııııış Aldın mı carı? olm kopma wakti? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 talkative kader ortagım ben charımı unuttum umarım seninki geri döner ve mutlu olursun :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hoşgeldin ..[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hos geldiiin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 talka char nsl aldın kardeş acaba ?[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SOLDIER, 05 Ocak 2006 10:40 tarihinde demiş ki: talka char nsl aldın kardeş acaba ? verdiğim adres benim mailime şifreyi verdi de login olup şifrenizi değiştirin dedi[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: xXTaLkativeXx, 05 Ocak 2006 10:43 tarihinde demiş ki: said: SOLDIER, 05 Ocak 2006 10:40 tarihinde demiş ki: talka char nsl aldın kardeş acaba ? verdiğim adres benim mailime şifreyi verdi de login olup şifrenizi değiştirin dedi Ama ben gizli sorumu hatırlamıyorum ne olcak ?[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende gizli sorumu bilmiyordum hatta burda çok sayıda yazmıştım bilmiyorum gizli şifremi charım gitti felan die verdim maile zate gizli sorunu bilmediğini ve mail adresime şifremi gönderip bir kaç bilgi verirsen cvp verceklerdir kesinlikle şu ana kadar 5- 6 kişide aldı bu şekiL :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Çok sagol valla içime su serpildi :)[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sorun diiL :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hoşgeldin talkative burn... senın kadar sevındım bu dönüşe emin ol ...[signature][hline]server:Ares Level 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uehueh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nerde gordun anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uehueh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaslar ssyı nasıl koyuroruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hoşgeldin bilader cz de görüşürüz[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: uehueh, 05 Ocak 2006 12:02 tarihinde demiş ki: arkadaslar ssyı nasıl koyuroruz? yukarda murtazanın açtığı toipcte anlatıyor :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlı ugurlu olsun. bunun şerefine 21 pare novatown yapın :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bismillah first lvl sonra pk , hb o işler yalan np için sürekli exp kaybetmem :( eskinden di[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar