xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 NE diyiceğimi bilmiyorum ama şunu biliyorum talkative_is_back[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eee[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: xXTaLkativeXx, 04 Ocak 2006 21:30 tarihinde demiş ki: NE diyiceğimi bilmiyorum ama şunu biliyorum talkative_is_back Geçmiş olsun :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 uehueh az önce gördüm lufersonda xD Hoş geldin tekrar :)[signature][hline]Genuine/Ares Justify My Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ok[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun kardeş ama nasıl aldığın konusunda bizlere fikir yardımında bulunursan sen gibi madur arkadaşlara faydan olur sanırım..... geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz: bi de nası olduğunu söylesen? geçen speakturkish charını nasıl geri aldığını söyledi de koptum belki bu da kopulacak bi şeydir :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 en çok yardım burda bi ark vardı diablo_angel sanırım o çok yardım etti ve şu adrese 2 3 defa msj yolladım [email protected][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 HoŞ :horace: HayirLi olSun Baris Senin Adina Sevindim Kanka[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnIa L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: KiMBUPiSLiK, 04 Ocak 2006 21:41 tarihinde demiş ki: HoŞ :horace: HayirLi olSun Baris Senin Adina Sevindim Kanka kankam için ölürüm :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gogo 63...[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnIa L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 []icin kim ölüodu? :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hala aydınlatıcı bilgi vermedin kardeş nasıl aldın ne yaptın gerçekten çok madur kişiler var... verdiğin e mail adresinden ilgilendiler mi.. ne tür bilgileri istediler.. cvbını bekliyorum.. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bi benimki gelmedi :( hayirli olsun[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: xXTaLkativeXx, 04 Ocak 2006 21:34 tarihinde demiş ki: en çok yardım burda bi ark vardı diablo_angel sanırım o çok yardım etti ve şu adrese 2 3 defa msj yolladım [email protected] öhm bu ben oluyorum sanırım :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Diablo_Angel, 04 Ocak 2006 21:53 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 04 Ocak 2006 21:34 tarihinde demiş ki: en çok yardım burda bi ark vardı diablo_angel sanırım o çok yardım etti ve şu adrese 2 3 defa msj yolladım [email protected] öhm bu ben oluyorum sanırım :D help :P[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 diablo madem bu konuda yardımın oldu bizlerle neler yapılacağı konusunda fikir beyan edersen şu an madur durumda bulunan bi çok kişi faydalanacaktır... aydınlatıcı bişeyler yazın bura yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Diablo_Angel, 04 Ocak 2006 21:53 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 04 Ocak 2006 21:34 tarihinde demiş ki: en çok yardım burda bi ark vardı diablo_angel sanırım o çok yardım etti ve şu adrese 2 3 defa msj yolladım [email protected] öhm bu ben oluyorum sanırım :D O kendini biliyor :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben aresde Oynamadım ama Genede h.g[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD:: LUPUS ARIORUM MASTER OLMAM GEREK... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: platto, 04 Ocak 2006 21:32 tarihinde demiş ki: eee taklitler gerçekleri yaşatır... hayırlı olsun dostum;)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [email protected] bu adrese id nizi ve kimlik bilgilerinizi yollayıp aldıgınız premium ve kc lerin toplam kaç para oldugunu yazarsanız etkili olur ve kaybettiginiz şifreyi falan istediginizi açıklayıcı bi ingilizceyle yazın yeterli olur inş.[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [email protected] hertürlü soruna cvp yazıyor[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WarriorTheLast_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben sana ne diceğini sölim daha önce de olduğu gibi TheLast Clanına borçlu olduğun özrü dile arkadaslarınla birlikte baslattığınız karalama kampanyasından ötürü.Ardına 1 de nasihat ekliyelim ( görünüyor ki gerekiyor ) ; önce kendini tanı sonra insanları tanımaya çalış.Herkese ii oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar