RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ustadlar lvl 36 undead mage im sizce item kasmam icin en iyi mekan neresidir nereyi onerirsiniz[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 http://69.41.171.43/mage.htm Bu siteden bir arkadaşın verdiği linktir. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 05 Ocak 2006 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 05 Ocak 2006 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 baska bi onerisi olan varmi[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benim önerim item kasma level kas[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bu soruya cevap olarak sana www.thottbot.com ve wow.allakhazam.com sitelerinin instances kısmını öneriyorum leveline uygun olan instanceları incele neitem düşüyor diye ona göre seç.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eyw[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 36 da sm yaparsın ( item,xp,para) 45 Uldaman - Zf 50 Maraudon 55 Sunken oyunu kompolike oynayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bencede lvlıne asıl Rfd de deki lich robeyi al mage ve casterler genelde alıor onu sonra SM kastır oradada var bıkac sey bı staff olcak vand falan fılan var işte sonra arakdasın da dedıgı gıbı zf uldaman vs vs kasarsın ama once lvl :)[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 50 Tauren Shaman - Delidana First Sergeant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 55 60 arası haric cıkan lvlleri 60 oldukdan sonra kullanmıosun pek kullandıklarında yuzde 3 hız veren trinket gibi seyler oluor ben ne bulursam satıyodum ^^[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar