kadireren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hayalimdi sizin gibi arab sahibi olmak ama benim param ne hızlı veletlerin arabalarınkine yetti ben de cocuklugumdan beri istedigime kovustum;o bir old beetle,uzerinde bir tarih var ve ben otobanda 140 la giderken kendimi ucuyormus hissediyorum....Herkeze tafsiyem arabinizi sevin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 He heey... gençlük eğleniyo. Ne zaman tatile gidiyoruz?[hline]:D Born to be a kender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hayırlı olsun ama sıkı para harcaman gerek bıundan sonra allah kolaylık versin.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Süpersin.iyi günlerde kullan...arkadan itişli bir big in hem sesi, hem de kullanma zevki süperdir tahmin ediyorum.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 9 yıldır wolksvagen tosbalarını kullanıyoruz ve deli gibi mutluyuz. O çıkardığı poturdu, içeri verdiği benzin kokusu, fan club toplantıları, 130 basınca titremesi v.s herşeyiyle o kadar güzelki. Sevin tosbasları, iyi bakın onlara. Ya bu arada bi film vardı adamla tosbası arasında ki ilişkiyi anlatıyodu tosba büyülü gibi bişeydi adamı kötülerden filam koruyodu değişik bi filmdi...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ay ay benim boris ile aynı bu ayol. bi fotosu olsa da upload etsem, hastasıyım ben de arabamın. güle güle kullan, sen ona iyi bakarsan o da sana iyi bakar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 boris rules big time ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 boris kim? *! kosarak kacar*[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hay1rl1 olsun O filmdeki vosvosun adi Herbie idi[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 aaa denth! nerelerdesin be? boris benim arabamın adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mireba Alemeth :) Ben hep forumu izliyorum, ama msg at(a)miyorum, özellikle DAOC bölümünü yakindan takip ediyorum Bu arada Opel e uygun bir isim tavsiyesi alabilirim, ama komunist çagrisimli olmasin lütfen :P[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ööle ezbere isim bulmak olmaz, isim bulacak kişinin arabayı hissetmesi, ona dokAnması lazımdır. bunu ancak sen yapabilirsin denth. senin için biz yapamayız... hem daocla olmaz o işler, ben oynamıyorum ki daoc, daoc da neymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Emaleth, 20 August 2003 18:17 tarihinde demiş ki: hem daocla olmaz o işler, ben oynamıyorum ki daoc, daoc da neymiş :P ben bu başlangıcı biliyorum. iddia ediyorum ki ema bir aya kadar hardcore bir daoc oyuncusu olacak. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 İlk arabam vosvosdu. 91den 94e kadar kullanmıştım. Kışlar hariç çok zevklidir. Hayırlı olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 offf, koyun fotolarini koyun :) hastanizim :) ben de istiyorum :))[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 dünyada tek beetle üreten meksikadaki son abrikada kapandı.böylece bir efsane sona ermiş oldu. su gibi akıcı, kale gibi sağlam.(direksyonun üzerindeki işaret.)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 çook bilinen bişey ama bilmeyen vardır mutlaka; volkswagen ilk çıktığında halk çok beğenmiş falan (zaten halk arabası ismi,ekonomik,ufak süfer) bakmış amerikalılar almanlar bu işi iyi yapıyo, bunun üzerine volkswagen e rakip bi araba tasarlamaya koyulmuşlar. tıpkı onun gibi ekonomik ve halk için yaratılmış olucak. bunun üzerine "mustang" ortaya çıkmış yani annicaanız mustang volkswagen in rakibi olarak çıkıyo.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mustang'le vosvos feci benziyo ya..Nasil dusunemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar