Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk arabami aldim 1303_Big_1974mod Wolksvagen :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayalimdi sizin gibi arab sahibi olmak ama benim param ne hızlı veletlerin arabalarınkine yetti ben de cocuklugumdan beri istedigime kovustum;o bir old beetle,uzerinde bir tarih var ve ben otobanda 140 la giderken kendimi ucuyormus hissediyorum....Herkeze tafsiyem arabinizi sevin....
Mesaj tarihi:
9 yıldır wolksvagen tosbalarını kullanıyoruz ve deli gibi mutluyuz. O çıkardığı poturdu, içeri verdiği benzin kokusu, fan club toplantıları, 130 basınca titremesi v.s herşeyiyle o kadar güzelki. Sevin tosbasları, iyi bakın onlara.

Ya bu arada bi film vardı adamla tosbası arasında ki ilişkiyi anlatıyodu tosba büyülü gibi bişeydi adamı kötülerden filam koruyodu değişik bi filmdi...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Mireba Alemeth :)

Ben hep forumu izliyorum, ama msg at(a)miyorum, özellikle DAOC bölümünü yakindan takip ediyorum

Bu arada Opel e uygun bir isim tavsiyesi alabilirim, ama komunist çagrisimli olmasin lütfen :P[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek
Wizard/Paladin/Cleric
The Hun/Kay
Mesaj tarihi:
ööle ezbere isim bulmak olmaz, isim bulacak kişinin arabayı hissetmesi, ona dokAnması lazımdır. bunu ancak sen yapabilirsin denth. senin için biz yapamayız...

hem daocla olmaz o işler, ben oynamıyorum ki daoc, daoc da neymiş :P
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 20 August 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
hem daocla olmaz o işler, ben oynamıyorum ki daoc, daoc da neymiş :P

ben bu başlangıcı biliyorum. iddia ediyorum ki ema bir aya kadar hardcore bir daoc oyuncusu olacak. ;)
Mesaj tarihi:
dünyada tek beetle üreten meksikadaki son abrikada kapandı.böylece bir efsane sona ermiş oldu.

su gibi akıcı, kale gibi sağlam.(direksyonun üzerindeki işaret.)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
çook bilinen bişey ama bilmeyen vardır mutlaka;
volkswagen ilk çıktığında halk çok beğenmiş falan (zaten halk arabası ismi,ekonomik,ufak süfer) bakmış amerikalılar almanlar bu işi iyi yapıyo, bunun üzerine volkswagen e rakip bi araba tasarlamaya koyulmuşlar. tıpkı onun gibi ekonomik ve halk için yaratılmış olucak. bunun üzerine "mustang" ortaya çıkmış
yani annicaanız mustang volkswagen in rakibi olarak çıkıyo.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
  • Yeni Oluştur...