Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Evet bu oyunun da masaüstü seti çıkmış.Minyatürler ve kartlar ile kendi basit kurallarıyla oynanıomuş. Yunan, Norse ve Mısır krallıklarını oynatabiliomuşuz.300 münyatür içeren paket de ayrıca kaynaklar yerin geçen ahşap simgeler de varmış. Megavizyon'da satılmakta. Bilgi [ İngilizce ][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya ben beğenmemiştim pc de ama masaüstü ilginç olabilir... kaç paramış??[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Valla megavizyon'da satıldığını öğrendim.Gidip bakıcam, fiyat iiyse alırız.Okulda canımız sıkılıo.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ii öğrenince yazarsın, benim walla sırf onun için taksime gidesim yok..[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yolum ordan geçio, pazartesi bilgim olur.Galiba sitesi yok megavizyonun bulamadım.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 verdigin paraya yazık bunun yerine warhammer oyna daha cok zevk alırsın[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ...
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hmm warhammer daha iyidir buyuk ihtimalle.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 WH:40k biliorum. Çok "kaotik" ya içim daralıo =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 75-80 milyon civarında olması lazım...[signature][hline]Thus I am left to heed the wisdom of a fool I fear no shameless victory nor welcome illustrious defeat My loneliness ever feeding upon strands of my sanity, As for now, I shall welcome dreams of majestic gardens.
zydar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hımm ilginç.. bi bakmak lazım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tüh tam acicaktim acmissin :) Evet güzel bi oyun oynayin deneyin derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yılbaşının sabahı oynadım eglenceli denebilir ama oyun uzayınca bayıyo en guzeli kısa hızlı ve hardcore oynanan oyunlar ayrıca oldukca basıt ve cabuk ogrenılıo 1. oyundan sonraki bütün oyunlar max 1 saat sürdü değişiklik için alınası ve oynanası bişey :) *75 ytl*[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bana çok basitmiş gibi geliyo oyun ya.. ayrıca minyaturlerinin de renksiz olması (veya bütünyle tek renk olması) çok dandikmiş gibi duruyo.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biraz alakasız olcak ama bunun gibi bide world of warcrfatın çıkarıcaklardı masaüstü. Sitesinde bayağı reklam vardı ona nooldu? bilgisi olan var mı?[signature][hline]May the force be with you, always!
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 World of warcraftın masaüstü oyunu çıktı.Bayada oldu Kasım sonu aralık başı gibi dağıtımı başladı.
myname Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sabrina konuyla alakası yok ama güzelsin:.(
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 75 m ye değeceğini sanmıyorum git net cafede aoe3 oyna:P
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 myname demiş ki; sabrina konuyla alakası yok ama güzelsin:.( Bu ne lem, dağıtırım.
Öne çıkan mesajlar