Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Mythology [Masaüstü]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu oyunun da masaüstü seti çıkmış.Minyatürler ve kartlar ile kendi basit kurallarıyla oynanıomuş.

Yunan, Norse ve Mısır krallıklarını oynatabiliomuşuz.300 münyatür içeren paket de ayrıca kaynaklar yerin geçen ahşap simgeler de varmış.

Megavizyon'da satılmakta.

Bilgi [ İngilizce ][signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Mesaj tarihi:
ya ben beğenmemiştim pc de ama masaüstü ilginç olabilir...
kaç paramış??[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Mesaj tarihi:
ii öğrenince yazarsın, benim walla sırf onun için taksime gidesim yok..[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Mesaj tarihi:
verdigin paraya yazık bunun yerine warhammer oyna daha cok zevk alırsın[signature][hline][b]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door to release my pain
My sadness in the night
...
Mesaj tarihi:
75-80 milyon civarında olması lazım...[signature][hline]Thus I am left to heed the wisdom of a fool
I fear no shameless victory nor welcome illustrious defeat
My loneliness ever feeding upon strands of my sanity,
As for now, I shall welcome dreams of majestic gardens.
Mesaj tarihi:
hımm ilginç.. bi bakmak lazım..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
tüh tam acicaktim acmissin :)

Evet güzel bi oyun oynayin deneyin derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
yılbaşının sabahı oynadım eglenceli denebilir ama oyun uzayınca bayıyo en guzeli kısa hızlı ve hardcore oynanan oyunlar ayrıca oldukca basıt ve cabuk ogrenılıo 1. oyundan sonraki bütün oyunlar max 1 saat sürdü değişiklik için alınası ve oynanası bişey :) *75 ytl*[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server
Mesaj tarihi:
bana çok basitmiş gibi geliyo oyun ya..
ayrıca minyaturlerinin de renksiz olması (veya bütünyle tek renk olması) çok dandikmiş gibi duruyo.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
biraz alakasız olcak ama bunun gibi bide world of warcrfatın çıkarıcaklardı masaüstü. Sitesinde bayağı reklam vardı ona nooldu? bilgisi olan var mı?[signature][hline]May the force be with you, always!
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...