nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 topiclere şöyle gözatıyomda gerek oyunda gerek burda herkes küfür içinde.. sizce küfür etmek çözümmüi ? Sebebi her ne olursa olsun !! İlk zamanlar kabul etmeliyimki bende ediyordum ama baktım bu çözüm değil..kesinlikle değil... Oyunda hiçkimse küfürlerden rahatsız değil.?! niye acaba "adamı görmüyom nasılsa anamıda tanımıyo salla yaa" zihniyetimi var ????? yazık gerçekten bir oyun için değmez... ben artık hiçbir şart ve şekilde küfür etmeyeceğim...bana akşama kadar küfür etseler bile.. KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR!! nokta...[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: nogay, 05 Ocak 2006 15:03 tarihinde demiş ki: KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR!! nokta... Bumudur Budur[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cok mantıklı ii bi yazı yazmıssın ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mantıklı ama bana haksızlık edene küfür ederim abi kimse kusura bakmasın(ama özelden:D) Aslında haklısıj küfür etmemek lasım ama sabır sabır nereye kadar. Öle ortalık yerde de etmem ama (normalden /forumlarda)Pm den ii ce küfrederim adama:D[signature][hline]NedeN Ki? [Bu mesaj FromTheHell tarafından 05 Ocak 2006 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 0-12 yaş grubu ( İyi cocuklarda var tabi ) Ama yaşları küçük olanlar daha çok ediyor , eğlendiklerini zannediyorlar. Küfür tabi ki çözüm değildir. Sana küfür edene tatli dil bile bazen çözüm olmuyor. En güzeli block pm/normal/shout ![signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende özlden macrocu ve kospçulara küfr ederm yada oyunda görrsem shouttan rezl ederm[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ji_Ber, 05 Ocak 2006 15:07 tarihinde demiş ki: bende özlden macrocu ve kospçulara küfr ederm yada oyunda görrsem shouttan rezl ederm o konu ayrı makroculara shout/normal/pm her yerden küfrederim.Ben sustukça onlar haklıymış gibi ortalıkta dolaşıo.En azından küfredince yer deiştiriolar(pc başındalarsa eğer).[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bu tamamiyle konuşmayi bilmekle alakalı. Adamı küfür etmeden de rezil edersin önemli olan kelimeleri iyi kullanabilmek. Küfüre gerek yok yani[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: PiCaLLo_TR, 05 Ocak 2006 15:07 tarihinde demiş ki: 0-12 yaş grubu 8 9 felan de bari yaf 0 ne :D ama sana katılıyorum...düşük yaşta olanlar daha çok küfür ediyor..dediğim gibi macro vs sebep ne olursa olsun ben etmeyeceğim.[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 makroculara küfür ettim-ederim-ediyorum-edeceğim(bi daha olsun bi daha ederim) :D:D:D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: FromTheHell, 05 Ocak 2006 15:11 tarihinde demiş ki: makroculara küfür ettim-ederim-ediyorum-edeceğim(bi daha olsun bi daha ederim) :D:D:D ağzına sağlk ne diem :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu kadar zahmet edip yazmışsında bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hem küfrün gereksizliğinden ve kötülüğünden bahsetmişsin hemde imzaya siee yazmışsın, bu küfür değil mi? yada derecesi mi düşük bu küfürün ??? said: nogay, 05 Ocak 2006 15:03 tarihinde demiş ki: Knight OFFline artık sieeeeeee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 öyle deme adam haklı,anne baba demeden önce küfür eden çocuklar var :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 insan olan zaten kendisine küfür ettirmez.demek küfür yiyenler insan değil başka gezegenden gelmiş............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: NAYTONLAYN, 05 Ocak 2006 15:12 tarihinde demiş ki: bu kadar zahmet edip yazmışsında bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hem küfrün gereksizliğinden ve kötülüğünden bahsetmişsin hemde imzaya siee yazmışsın, bu küfür değil mi? yada derecesi mi düşük bu küfürün ??? said: nogay, 05 Ocak 2006 15:03 tarihinde demiş ki: Knight OFFline artık sieeeeeee eyvallah...[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla Sokakta olsa olsun oyunda olsun Küfür eden bi zihniyet varsa bi oyuncu zaten ben ona çocuk gözüyle bakıyorum.. Ve bana 12 yaşında küçük bi çocuk küfür etse başına okşar geçerim..Oyunda da öyleyim Tınlamıyorum yani :) sizde böyle yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 imzada değişti onuda küfür kabul edelim....ki sen lahana görmemişsin...[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Anatolia090, 05 Ocak 2006 15:17 tarihinde demiş ki: valla Sokakta olsa olsun oyunda olsun Küfür eden bi zihniyet varsa bi oyuncu zaten ben ona çocuk gözüyle bakıyorum.. Ve bana 12 yaşında küçük bi çocuk küfür etse başına okşar geçerim..Oyunda da öyleyim Tınlamıyorum yani :) sizde böyle yapın ;) güsel fikr bnce en mantıklısı ama bi kospcu görnce sinr oluom böle[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu GM ler her konuda adam banladı fakat küfür edenin banlandığını duymadım!!! bi kaç kişiyi 3 5 gün banlasalar biraz düzeltir bu olayı...[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cözüm ulan cözüm işte boş boş topikler açmayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: fenerli_, 05 Ocak 2006 15:33 tarihinde demiş ki: cözüm ulan cözüm işte boş boş topikler açmayın:D deneme 1 :D kardeş beyaz peynir kalmadı, tulum peynir versek olurmu ?[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kufur cözümmü? yaw boyle topic acma daha iyi kufur cözüm olmadıgını 11 yasındaki cocukta bilir neyi tartışıyonuz? kufur edersin etmezsin cokta tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: fenerli_, 05 Ocak 2006 15:36 tarihinde demiş ki: kufur cözümmü? yaw boyle topic acma daha iyi kufur cözüm olmadıgını 11 yasındaki cocukta bilir neyi tartışıyonuz? kufur edersin etmezsin cokta tın fenerli işte normal bi yorum beklemek nO_ob luk zaten :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: nogay, 05 Ocak 2006 15:55 tarihinde demiş ki: said: fenerli_, 05 Ocak 2006 15:36 tarihinde demiş ki: kufur cözümmü? yaw boyle topic acma daha iyi kufur cözüm olmadıgını 11 yasındaki cocukta bilir neyi tartışıyonuz? kufur edersin etmezsin cokta tın fenerli işte normal bi yorum beklemek nO_ob luk zaten :D :D:D:horace: senden de anca takm ayrımı yapmak beklenrdi[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar