Ryan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bizde jukebox olarak katılıcaz konsere, şuanda bass gitaristin ayrılması sebebiyle zor durumda kalsakda konsere kadar birini bulmayı ümit ediyoruz. antalyada bu gibi aktiviteleri tekrardan görmek çok güzel, hoş vakit geçirmek dileğiyle..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Inflames i getiricez sanırım arkadaşlar.Kontaklarımız devam ediyor.. Inflames gelince 2 Bira 20 milyon ona göre SDF yok şaka geliriz arkadaşlar güzel olur umarım[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ses sistemi sorunlu gizlide geçen pazar verdiğimiz konserde baya sıkıntı çektik ama ayar çekicekler galiba onlara. onun dışında herşey ayarlanırsa disenchant'ında suicide'ında kalitesi belli gayet güzel bi konser olur. onun dışında BASS GİTARİST ARANIYOR ! ilanlarımız devam etmektedir.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ailecek uğrarız.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 fistan geliyosa biz gelmeyiz.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 niye ?[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oo damlıcam direk[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust
irin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 geliriz geliriz ohh miss[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bilet için bana ulaşınız efenim..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yarın herkesi bekliyoruz efenim[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sorj(erutan) gelsin idare edermi bilmem size bass'ı :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
irin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eheh eglendim eglendim disenchant ın tamamını izledim suicideın yarısını ..gitmem gerekiordu ve buyuden konseri gec baslamasına encok ben kızdım sanırım..jukebox ı daha once gizlide dinlemiştim,ama diğer grubu merak ediodum..nese izleyemedik işte.. DİSENCHANTmukemmeldi home hele hele...masada oturarak cosmamı sagladı.. devamı gelsin bu olayların boyle ii grupları izleyebilelim..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 disenchant mükemmeldi. antalyaya hatta türkiyeye 10 beden büyük bi grup, umarım bu derecede iyi oldukları farkedilir ve gereken ilgi gösterilir kendilerine. özellikle gitaristleri ağzım açık izledim. harikalardı.. diğer olay ise suicide'ın kaprisleri yüzünden konser geç başladı ha tabiki de çeşitli organizasyon hatalarıda vardı. o yüzden son çıkmak zorunda kaldık pek izliyen kalmadı ama kalanlarla(disenchant da izledi hopladı zıpladı sağolsunlar) hoş vakit geçirdik. aynı tayfayla ankara-eskişehir-bursa-istanbul turnesi olucak sanırım kesinleşince yazarım..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ailem gelmeyince bende gelemedim. bi başka sefere.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 dewamı gelsın dıyenler parmak kaldırsın ozaman! kaldırın bakım ha ozaman soyle www.anovabilisim.com/afis.jpg [signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz! -+-Elemanın teki bir gün demişki; Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ? [Bu mesaj deathcore tarafından 05 Ocak 2006 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar