Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hücre beslenmesıyle nedir ya hocanın bırı arkadaslara bu konu hakkında bıseyler anlatmış ama arkadas tam olarak hatırlamıor hoca onemlı olduğunu we sınawda cıkabıleceğını soylemıs aradım taradım bısey bulamadım az we öz bılgı ıstıyorum... not::ekımoz,nekroz,kangren falan işlenıordu o derste... pls acıl yardım!!!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tttttta Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şimdi öncelikle hücre beslenmesini internette araştırıp bulamamış olman çok ilginç çünkü google a girdiğin zaman bu konuda 993 sonuç çıkmakta sadece sonuçların ilk sayfasına baktım işe yarar bi iki şey gördüm... ayrıca temel britannica(standart ev ansiklopedisi :)) da da konu ile ilgili hücre bölümüne bakarsan da ayrıntılı açıklama bulunur ve yine ayrıca :) ders kitaplarınızda da bu konuya sizi ilgilendiren kısmı kadar yer verilmiş olması gerekmekte[signature][hline]ben ruhumdan ibaretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hücre beslenmesi üzerine çok şey konuşabiliriz (zira kendisi başlı başına bir bilim dalını oluşturur) ama bunun "sınavda ne çıkar" formatına girmesi ne derece burayı karşılıyor bilemiyorum..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Belki doku/hücre perfüzyonu diye aratarak bulabilirsin ama yine de Qui'nin belirttigi gibi cok genis bir konu daraltmadan özet bişi bulman çok zor. Ayrıca özet bulmak yerine hocan hangi bölümdense o kitabın o bölümünü hatim et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar